Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1905, Did:0, useCase: 3

"Ģimeņu sporta diena" meklē netradicionālus sporta veidus

Sportacentrs

Līdz „Ģimeņu sporta dienai” atlicis mazāk kā mēnesis. Pasākuma rīkotāji aicina atsaukties bērnu vasaras nometņu organizētājus, sporta veidu federācijas un entuziastus, veselīga uztura produktu ražotājus un tirgotājus.

11.maijā pie universālveikala „Elkor Plaza”, Brīvības ielā 201, notiks vērienīgs pasākums ģimenēm, kurā ikviens klātesošais varēs iepazīties ar sporta veidiem, kuri Latvijā nav popularitātes un masveidības augšgalā, tomēr ir ļoti interesanti un aizraujoši visdažādāko vecumu cilvēkiem un piemēroti dažādai cilvēku fiziskajai sagatavotībai.

No pl.11.00 universālveikala autostāvvietā visus interesentus ar savu sporta veidu būs gatavi iepazīstināt frisbija, lakrosa, loka šaušanas, badmintona, beisbola, galda tenisa, šaha, galda futbola, armrestlinga, dambretes, šautriņmešanas, svara bumbu celšanas, teikvando, spīdmintona un citu sporta veidu pārstāvji un entuziasti.

Būs sporta veidu paraugdemonstrējumi, jaunu dalībnieku uzņemšana sporta veidu treniņgrupās, varēs iepazīties ar visdažādāko vasaras bērnu nometņu piedāvājumiem, notiks sacensības, spēka un veselības pārbaudes, jautras atrakcijas visai ģimenei, veselīgu ēdienu, dzērienu tirdzniecība, sporta inventāra stendi un testi, kā arī īpašas cenas velosipēdiem, skrituļslidām un daudzām citam precēm.

Par labiem laika apstākļiem rūpēsies ģimenei draudzīgā avio sabiedrība „Turkish Airlines”. Lai pasākums ikvienam būtu bez maksas, paldies teiksim „Elkor”.

Tiekamies 11.maijā pl.11.00 pie universālveikala Elkor Plaza!

Papildus informācija:
Normunds Namnieks
sponsorbox@7guru.lv
22576282