Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1905, Did:0, useCase: 3

Sporta klubs MMAFitness - All Stars organizē bezmaksas Funkcionālā Fitnesa nodarbības Vecāķu pludmalē

Sākot ar 30.aprīli līdz 24.septembrim, katru sestdienu, plkst.10.00, sporta klubs MMAFitness - All Stars organizē Funkcionālā Fitnesa nodarbības Vecāķu pludmalē . Visiem, gan maziem, gan lieliem .

Pasākuma organizātors ir MMA jauktās cīņas mākslas un Funkcionālā fitnesa treneris, kā arī profesionāls sportists MMA cīņās, Andrejs Sūrums Grigorjevs. Funkcionālā Fitnesa nodarbības tiek organizētas bezmaksas, Vecāķu pludmalē katru sestdienu, plkst.10.00, ar mērķi attīstīt un popularizēt funkcionālo fitnesu un veselīgu dzīvesveidu, kā arī sportošanu brīvā dabā. Pēc organizatora sacītā, lai padarītu nodarbības interesantākas, ir sagaidāmas arī sacensības par nelielām balvām. Kā arī tiks pieaicināti īpašie viesi, piemēram, sabiedrībā atpazīstami profesionāli sportisti un treneri, kas vadīs un padarīs nodarbības aizraujošākas . Uz funkcionālā fitnesa nodarbībām tiek aicināti visi interesenti, gan mazi, gan lieli un neatkarīgi no fiziskās sagatavotības . Šī ir lieliska iespēja kārtīgi un no visas sirds izkustēties pludmalē, brīvā un svaigā dabā, jautrā un motivējošā gaisotnē. Fitnesa nodarbībās par skaistām bildēm parūpēsies profesionāls fotogrāfs.

Vairāk informācijas :

WWW.MMAFITNESS.LV

Facebook.lv un Draugiem.lv : MMAFitness - All Stars

MMAFITNESS@inbox.lv

T.25295087