Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1905, Did:0, useCase: 3

Sportiski izklaidējošais labdarības pasākums Vecāķu pludmalē jau 12. augustā!

12. augustā Vecāķu pludmalē norisināsies „Vecāķu beach party 2017”, kas cēla mērķa vārdā kopīgās aktivitātēs vienos sportot gribētājus un mūzikas un izklaides cienītājus.

Pasākumā piedāvāto aktivitāšu klāsts ir gana plašs – skriešanas distances gar jūras krastu, jogas nodarbības pludmalē, Zumba fitnesa dejas un īpašas aktivitātes bērniem. Apmeklētājus dienas garumā priecēs mūziķi Andris Kivičs, Liene Šomase ar savas radošās studijas audzēkņiem, Miks Dukurs, “Tē un Tē”, DJ Battle dalībnieki, kā arī būs iespēja vērot Hip Hop, Break Dance un Street workout paraugdemonstrējumus.

Pasākuma plašo aktivitāšu programmu varēs baudīt bez maksas. Organizētāji ieejas maksas vietā apmeklētājus aicina ziedot līdzekļus, lai atbalstītu grūtībās nonākušās Latvijas ģimenes. Pasākuma laikā savāktie līdzekļi tiks ziedoti biedrībai „Labdarības lapa”, tā sniedzot palīdzību maznodrošinātām ģimenēm ar bērniem.

Pasākuma organizators Andrejs Sūrums, sporta kluba „Family All Stars” un „DreamProperty” pārstāvis: „Šāda pasākuma rīkošana, lai palīdzētu nelaimē nonākušajiem līdzcilvēkiem, nu jau kļuvusi par mūsu kluba tradīciju, un esam gandarīti, ka šogad pasākums būs daudz vērienīgāks. Mūsu labdarības pasākums nav tipisks, jo ziedojot mēs arī labi pavadīsim laiku, sportosim un baudīsim labu mūziku un priekšnesumus. Aicinām ikvienu pievienoties mums šajā dienā, izbaudīt pasākumu un palīdzēt vairot labo!”

Saskaņā ar Labklājības ministrijas datiem par 2016. gadu, Latvijā ir vairāk nekā 46 000 trūcīgu personu, 65 % no tām dzīvo novados. Stāsta „Labdarības lapas” dibinātāja, Latvijas lepnuma laureāte Amanda Grase: „Latvijā ir ļoti daudz ģimeņu ar bērniem, kas ik dienu cīnās par izdzīvošanu. Mūsu organizācijas pamatā ir cilvēku nesavtīgā vēlme palīdzēt viens otram. Viss sākās ar bērnu nevajadzīgo mantu ziedošanu pāris ģimenēm, un šobrīd mēs palīdzam ap 80 ģimenēm mēnesī – ar drēbēm, mēbelēm, pārtiku un citām nepieciešamām lietām. Mēs esam ļoti priecīgi par organizētāju „Family All Stars” un „Dream Property” iniciatīvu un pateicīgi par visu iesaistīto ieguldījumu – daudzi uzņēmumi ir pielikuši roku, lai šis pasākums notiktu, un joprojām mūsu atbalstītāju skaits aug. Labs vairo labo, un cilvēki, kas nav vienaldzīgi, veido atsaucīgu un labestīgu sabiedrību”.

Pasākuma programma un cita noderīga informācija ir pieejama „Labdarības lapas” mājas lapā un Facebook.com „Vecāķi beach party 2017”.

Pasākumu atbalsta: Family All Stars, Dream Property, MyFitness, Fazer, Limpo limonāde, Vitamin Performance, Sportakameras.lv, Masterfoto, 1189, Inbox.lv, ChaulaTV, BikramYoga, Kombucha, LabdarībasLapa.lv.