Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Bļugers un Balcers bez punktiem komandu sausajos zaudējumos

Bļugers un Balcers bez punktiem komandu sausajos zaudējumos
Teodors Bļugers. Foto:nhl.com

Ceturto zaudējuma Nacionālajā hokeja līgā (NHL) piedzīvojusi Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", kas ar 0:4 atzina Kalgari "Flames" pārākumu. Latvietis bija aktīvs, tomēr ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Sausais zaudējums arī Rūdolfa Balcera Sanhosē "Sharks", kas ar 0:3 atzina Stenlija kausa finālistes Monreālas "Canadiens" pārākumu.

Teodors Bļugers spēli iesāka otrajā virknējumā un uz ledus pavadīja 15:17 minūtes (septiņas sekundes vairākumā, 2:42 minūtes mazākumā). Sev atvēlētajā laikā Bļugers izdarīja divus metienus pa vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu, uzvarēja 50% iemetienu un nopelnīja +/- koeficientu mīnus divi.

# Pirmos vārtus "Flames" guva pirmajā periodā, kad precīzs bija Džonijs Gudro. Otrais periods noslēdzās bez vārtu guvumiem, bet noslēdzošajā "Flames" guva vēl trīs vārtus, noslēdzot spēli ar pārliecinošu panākumu – 4:0.

# Pitsburgas "Penguins" rindās vēl neatgriezās komandas kapteinis Sidnijs Krosbijs, lai arī bija cerība, ka tas varētu notikt. Tāpat sastāvā joprojām nebija Jevgeņija Malkina un citu.

# "Penguins" spēles laikā izpildīja par 10 metieniem vairāk (45:35), tomēr pārspēt "Flames" vārtu vīru neizdevās. Džeikobs Markstroms atvairīja visus metienus - tā viņam bija sezonas otrā sausā spēle.

# Markstroms kļuvis par pirmo vārtsargu "Flames" komandas vēsturē, kuram, spēlējot Pitsburgā, izdevies spēli noslēgt bez ielaistajiem vārtiem. "Flames" sauso uzvaru pret "Penguins" pēdējo reizi izcīnīja 1982. gada 16. janvārī.

# Pēdējo četru spēļu laikā "Penguins" piedzīvojusi trīs zaudējumus. Pēdējo divu spēļu laikā Bļugera pārstāvētās komandas vārtu bilance ir 1:9. Nākamo spēli "Penguins" aizvadīs 31. oktobrī, tiekoties ar Ņūdžerijas "Devils".

Rūdolfs Balcers spēlēja 16:29 minūtes, kuru laikā izpildīja trīs metienus pa vārtiem un tika pie trīs spēja paņēmieniem, bet pie rezultativitātes punktiem netika piekto spēli pēc kārtas. Vienīgos vārtus latvietis guva pirmajā spēlē pret "Jets".

# "Sharks" izdarīja par 13 metieniem vairāk (45:32), bet vārtus šajā spēlē guva tikai viesi. Pirmie vārti tika gūti pirmajā periodā, tad sekoja divi otrajā, bet tukšos vārtus ripu raidīja Džošs Andersons.

# "Sharks" piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas, pirmo reizi šosezon negūstot vārtus. Nākamo spēli Sanhosē aizvadīs 31. oktobrī, kad jātiekas būs ar Vinipegas "Jets".

# "Canadiens" ar 4:0 "Sharks" vienību nebija uzvarējusi kopš 1999. gada 23. novembra, savukārt Džeiks Alens atvairīja visus 45 "Sharks" metienus. "Canadiens" kluba vēsturē tas ir otrs labākais atvairīto metienu skaits sausajā spēlē.


Slēpts komentārs: Resnais Emo
, 2021-10-29 07:15, pirms 3 gadiem
Par ja atgriezīsies vadošie pingvīniem neko spīdošu nesaniegt!
, 2021-10-29 08:35, pirms 3 gadiem
Diezgan muļķīgs virsraksts, ja komandas zaudē sausājā, loģiski ka mūsējie bez punktiem..
Autors pilnīgs am..
, 2021-10-29 09:31, pirms 3 gadiem
Balceram pat vēl normāli liels spēles laiks. Tas tā pārsteidzoši.
, 2021-10-29 10:59, pirms 3 gadiem
Resnais Emo rakstīja: Tedij beers uz ahl!!!
Tu jau sen vairs neesi orģināls, it sevišsķi ar 2341. niku. Šobrīd jau Tu esi pussadalījušā izkārnījuma stadijā.
, 2021-10-29 11:38, pirms 3 gadiem
Balceram visai daudzi momenti, tā teikt šajā spēlē bija ļoti pamanāms!
Bija arī iespēja iemest daudz maz tukšos vārtos,tomēr vārstsargs izvilka...
, 2021-10-29 11:40, pirms 3 gadiem
Teddy bija labs moments, tomēr vārstargs ar pleciņu izvilka..
Vispār pret Flame bija maz varianti, jo Markstroms vilka nereālus momentus..!! Tiešām lieliska Flame vārstarga spēle, tapēc arī palika uz 0 Pingvīni...
, 2021-10-29 12:48, pirms 3 gadiem
Markstroms vakar pavilka Kalgari krietni. Pingvīni nemaz nebija tik slikti.
, 2021-10-29 14:18, pirms 3 gadiem
Pievienojies mums Telegram - https://t.me/likmeslv
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix

"Canucks" mazākuma treneris devies prom, jo piedāvāts līgums tikai uz vienu sezonu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Vankūveras "Canucks", ko pārstāv Teodors Bļugers un Artūrs Šilovs, otrdien pameta galvenā trenera Rika Toketa asistents Maiks Jeo, kurš bija atbildīgs par mazākumu. Kā iemesls aiziešanai tiek norādīts piedāvājums pagarināt līgumu tikai uz vienu sezonu.
Artūrs Šilovs un Jans Kols. Foto. AFP. Scanpix
35

Šilovs fantastiski glābj, tomēr "Canucks" ceļš pretī Stenlija kausam noslēdzies

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadīta sērijas septītā spēle starp Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvēto Vankūveras "Canucks" un Edmontonas "Oilers", kuras rindās spēlē Konors Makdeivids. Pateicoties trīs gūtajiem vārtiem otrajā periodā, "Oilers" svinēja panākumu ar 3:2, bet "Canucks" sezona noslēdzās.
Artūrs Šilovs vārtos. Foto: Reuters/Scanpix
27

Vankūvera ielaiž piecus vārtus un cieš sakāvi, ''Oilers'' panākot septīto spēli

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas sestajā spēlē sakāvi cietusi Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas izbraukumā ar 1:5 atzina Edmontonas ''Oilers'' pārākumu. Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 3-3.