Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Autors: Aigars Prūsis

Video: Saruna ar Jāni Grīnvaldu, cilvēku, kurš par BMX zina ļoti daudz

Neliela saruna ar BMX entuziastu un portāla BMXRace.lv veidotāju Jāni Grīnvaldu, kurš vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar šī sporta veida lietām.

, 2011-08-29 11:38, pirms 13 gadiem
Labs video par BMX un Liepājas nenotikušo BMX trasi. Varētu uzcept vēl kādu video par BMX braukšanas īpatnībām - kādā veidā tīri tehniski tiek braukts pa trasi un lekts pa tramplīniem un tamlīdzīgi..
Mārtiņš Blūms. Foto: LRF

Mārtiņš Blūms kvalificējies Parīzes olimpiskajām spēlēm

Latvijas Riteņbraukšanas federācija informē, ka MTB riteņbraucējs Mārtiņš Blūms oficiāli kvalificējies Parīzes olimpiskajām spēlēm, tādējādi kļūstot par pirmo kalnu riteņbraucēju no Latvijas, kas piedalīsies vasaras olimpiskajās spēlēs.
Krists Neilands. Foto: EPA/Scanpix

Neilandam Francijā 46. vieta velobrauciena "Criterium du Dauphine" otrajā posmā

LETA. Latvijas riteņbraucējs Krists Neilands pirmdien Francijā daudzdienu velobrauciena "Criterium du Dauphine" (UCI kat.2.UWT) otrajā posmā ieņēma 46.vietu, Toms Skujiņš finišēja 54.vietā, bet Emīls Liepiņš izcīnīja 134.vietu.
Kristers Ansons
Foto: Ģirts Kehris

Ansons "Toyota" Rīgas velomaratonā uzvar LČ kritērijā; Valsts prezidents startē Tautas klasē

Svētdien 11. Novembra krastmalā lieliskā atmosfērā aizvadīts tradīcijām bagātais “Toyota” Rīgas velomaratons, kurā četrās dažādās distancēs piedalījās vairāk nekā 2500 braukt gribētāju. Viņu vidū bija arī Latvijas Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs. Par Latvijas čempionu kritērijā pasākuma ietvaros kļuva “ZZK AP Print” komandas riteņbraucējs Kristers Ansons.