Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Atgriežoties Latvijas čempionātā, "Kurbads" piesaista Mickeviču, A. Ozoliņu, Ciprusu

Atgriežoties Latvijas čempionātā, "Kurbads" piesaista Mickeviču, A. Ozoliņu, Ciprusu
Artūrs Ozoliņš. Foto: Rūdolfs Liepiņš

Jaunajai "Optibet" hokeja līgas (OHL) sezonai turpina gatavoties arī "Kurbads", kas Latvijas čempionātā atgriezīsies pēc trīs gadu prombūtnes. Komandai pievienojušies trīs uzbrucēji, bet notiek sarunas ar vēl vairākiem hokejistiem.

"Kurbada" galvenais treneris Toms Bluks pavēstījis, ka panākta vienošanās ar Artūru Mickeviču un Renāru Ciprusu. Tāpat zināms, ka komandai pievienosies Artūrs Ozoliņš, kurš pagājušajā sezonā bija finālistes "Mogo"/LSPA kapteinis un regulārās sezonas 30 spēlēs iekrāja 60 punktus.

Arī Cipruss pagājušajā sezonā spēlēja Latvijā – viņš pārstāvēja Rīgas "Dinamo". Darbojoties gan uzbrukuma centrā, gan aizsardzībā, kad bija nepieciešams lāpīt caurumus, Cipruss 29 spēlēs izcēlās ar 16 vārtiem un 36 punktiem, būdams rezultatīvākais "Dinamo" hokejists.

Savukārt Mickevičs pērn spēlēja Francijā, Nicas komandas rindās aizvadītajās 28 spēlēs atzīmējoties ar 20 punktiem. Sešas no pēdējām septiņām sezonām Mickevičs pavadījis Francijā, uz kurieni devās tieši no "Kurbada".


, 2023-07-29 08:48, pirms 11 mēnešiem
Ozoliņš, Mickevičs - spēcīgi. Cipruss - lieki. Lai arī OHL līmenim ne tas sliktākais džeks, viņš ir arī širmenieks, kas var sakrāt liekas un stulbas minūtes uz noraidīto soliņa atsēdēt.
, 2023-07-29 11:06, pirms 11 mēnešiem
Diez cik maksā šiem censoņiem? A. Ozoliņam jau 35 gadi... tiešām pa 800 euro skraida pakaļ šaibai, tādā puslīdz nopietnā pasākumā.
, 2023-07-29 12:26, pirms 11 mēnešiem
Top trijnieks/četrinieks laikam sāk iezīmēties: Kurbads, Zemgale, Mogo, Prizma?
, 2023-07-29 15:13, pirms 11 mēnešiem
Kur tad tie jaunie talantīgie jahl čaļi? Ja puse komanda ar veterāniem
, 2023-07-31 20:43, pirms 11 mēnešiem
ANDZA84 rakstīja: Diez cik maksā šiem censoņiem? A. Ozoliņam jau 35 gadi... tiešām pa 800 euro skraida pakaļ šaibai, tādā puslīdz nopietnā pasākumā.
Tāda kalibra spēlētājam pirms kovida maksāja ~ 3000 eur mēnesī. Kā tagad, nezinu. Sen par to nav rakstīts.
, 2023-08-10 17:52, pirms 10 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Ozoliņš, Mickevičs - spēcīgi. Cipruss - lieki. Lai arī OHL līmenim ne tas sliktākais džeks, viņš ir arī širmenieks, kas var sakrāt liekas un stulbas minūtes uz noraidīto soliņa atsēdēt.
Tad ko tu teiksi par to, ka Zemgale ir dumiķīti "Zeltu" paņēmuši sastāva ... ?
Artūrs Ozoliņš. Foto: HK Kurbads
36

''Kurbads'' pēc vienas sezonas OHL paziņo par turnīra pamešanu

Hokeja klubs ''Kurbads'' šodien paziņojis, ka nākamajā sezonā neplāno spēlēt Optibet hokeja līgā un turpmāk spēlēs Latvijas čempionāta 1. līgā. Lēmums nestartēt OHL pieņemts pēc rūpīgas izvērtēšanas, ņemot vērā finansiālos apsvērumus, sponsoru aktivitāti un kluba ilgtermiņa attīstības analīzi.
Oļegs Sorokins. Foto: HS Rīga
5

Latvijas U18 izlases bāzes komandu HS "Rīga" turpinās vadīt Oļegs Sorokins

Hokeja skola "Rīga" pavēstījusi, ka organizācijas galveno komandu turpinās vadīt 50 gadus vecais Oļegs Sorokins, kuram arī turpmāk palīdzēs Sergejs Teluškins.

Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.