Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Renārs Buivids

Foto: BK "Ventspils" otrajā pagarinājumā pārspēj "Barons kvartālu"

Latvijas Basketbola līgas trešdienas spēlē Mārupes Sporta centrā BK "Ventspils", neisaistot cīņā leģionārus, tikai otrajā pagarinājumā ar 95:91 pārspēja "Barons kvartālu". Foto: Renārs Buivids


Bostonas līderis Džeisons Teitums. Foto. AFP/Scanpix
6

Sērija pārceļas uz Indiānu, ''Celtics'' iespēja nonākt uzvaras attālumā no fināla

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz svētdienu tiks aizvadīta Austrumu konferences finālsērijas trešā spēle, kurā Bostonas ''Celtics'' viesosies pie Indiānas ''Pacers''. Mača sākums pulksten 3.30 pēc Latvijas laika.
Luka Dončičs. Foto: AP/Scanpix
79

Dončičam triple-double un uzvaras tālmetiens, Dalasa viesos atspēlē -18

Vēl vienu solīti pretī Nacionālās basketbola asociācijas finālam spērusi Dalasas "Mavericks", kas ar rezultātu 109:108 pārspēja Minesotas "Timberwolves" un mājās atgriezīsies ar diviem izbraukuma panākumiem un 2-0 Rietumu konferences finālsērijā.
Mario Hezonja cīņā par bumbu. Foto: AP/Scanpix
1

"Real" aizvada izcilu pirmo puslaiku un cīnīsies par Eirolīgas titula nosargāšanu

ULEB Eirolīgas otrajā pusfināla spēlē Madrides "Real" jau no paša spēles sākuma aizmuka prom no "Olympiacos" basketbolistiem, droši noturot uzvaru ar 87:76, kas svētdien Berlīnē par Vecā kontinenta prestižāko trofeju karaliskajam klubam ļaus cīnīties pret citu grieķu komandu Atēnu "Panathinaikos".