Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Rezultatīvajam šveiciešu aizsargam Jozi 2+1, Metjūzam divi vārti izbraukumā

Rezultatīvajam šveiciešu aizsargam Jozi 2+1, Metjūzam divi vārti izbraukumā
Romāns Jozi. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvarām tika arī Ņujorkas "Islanders", Ņujorkas "Rangers", Nešvilas "Predators" un Toronto "Maple Leafs".

• Agri ielaidusi vairākumā, Nešvilas "Predators" izbraukumā ar 6:2 salauza Arizonas "Coyotes" un izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas.

• Ar trim punktiem izcēlās aizsargs Romāns Jozi (2+1) un uzbrucēji Mets Dušeins un Tomijs Novāks (abiem 1+2).

• Jozi ar 54 (17+37) ir rezultatīvākais spēlētājs komandā, apsteidzot Dušeinu (18+31), un septītais rezultatīvākais aizsargs līgā. Līderis ir Sanhosē "Sharks" zviedrs Ēriks Kārlsons (19+58).

• Pie trim punktiem tika arī Vincents Troučeks (2+1), kurš palīdzēja Ņujorkas "Rangers" pārspēt Klusā okeāna divīzijas vicelīderi Losandželosas "Kings" (5:2).

• Otra Ņujorkas komanda un Teodora Bļugera un Zemgus Girgensona vienību konkurente "Islanders" viesos ar 4:0 sausā atstāja Vinipegas "Jets", kas piedzīvoja trešo neveiksmi pēc kārtas. Negatīvu lietderību -4 nopelnīja uzbrucēji Kails Konors un Pjērs Liks Dibuā.

• Neskatoties uz agri ielaistiem vārtiem, izbraukumā pārliecinoši uzvarēja arī Toronto "Maple Leafs", ar 5:1 sakaujot Sietlas "Kraken". Ostons Metjūžs guva divus vārtus, Mičels Mārners izdarīja trīs rezultatīvas piespēles, bet Filips Grūbauers, atvairījis 17 no 21 metiena, tika nomainīts 25. minūtē.

NHL rezultāti

SpēleRez.
Sabres – Capitals7:4
Wild – Blue Jackets3:2 P
Jets – Islanders0:4
Rangers – Kings5:2
Penguins – Lightning7:3
Coyotes – Predators2:6
Kraken – Maple Leafs1:5

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


Konors Makdeivids. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Connect/Scanpix
10

Edmontonas "Oilers" nonāk uzvaras attālumā no Stenlija kausa fināla

Soļa attālumā no Nacionālās hokeja līgas (NHL) fināla nonākusi Edmontonas "Oilers", kas izbraukumā divas reizes realizēja vairākumu un ar 3:1 pieveica Dalasas "Stars", sērijā panākot 3-2. Iespēja pielikt punktu Edmontonai būs savā laukumā.
Metjū Tkačaks un Sems Benets atzīmē gūtos vārtus. Foto. USA Sports Today. Scanpix
12

"Panthers" uzveic "Rangers" un nonāk uzvaras attālumā no Stenlija kausa fināla

Nacionālājā hokeja līgā (NHL) aizvadīta sērijas piektā spēle starp Floridas 'Panthers" un Ņujorkas "Rangers". Uzvaru pamatlaikā ar 3:2 izcīnīja "Panthers", kas tādējādi nonākusi vienas uzvaras attālumā no tā, lai iekļūtu Stenlija kausa finālā otro gadu pēc kārtas.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix

"Canucks" mazākuma treneris devies prom, jo piedāvāts līgums tikai uz vienu sezonu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Vankūveras "Canucks", ko pārstāv Teodors Bļugers un Artūrs Šilovs, otrdien pameta galvenā trenera Rika Toketa asistents Maiks Jeo, kurš bija atbildīgs par mazākumu. Kā iemesls aiziešanai tiek norādīts piedāvājums pagarināt līgumu tikai uz vienu sezonu.