Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Pildiņš

HK "Rīga" izbraukumā uzveic "Molodaja Gvardija" vienību

HK "Rīga" izbraukumā uzveic "Molodaja Gvardija" vienību
HK "Rīga"
Foto: dinamoriga.eu

Kārtējo spēli Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) čempionātā aizvadījusi HK "Rīga" komanda, kas izbraukumā tikās ar Doņeckas "Molodaja Gvardija" vienību. Pateicoties diviem Edgara Kurmja gūtajiem vārtiem, rīdzinieki svinēja uzvaru ar rezultātu 2:1.

Spēli pārliecinošāk iesāka mājinieki, spējot jau ceturtajā minūtē tikt pie vairākuma, kurš gan palika neizmantots. "Molodaja Gvardija" hokejisti turpināja uzbrukt, bet ar vārtu gūšanu nesekmējās. Perioda 11. minūtē uz noraidīto soliņa sēdās Rinalds Rosinskis, dodot Doņeckas komandai vēl vienu iespēju. Pēc mazākuma izturēšanas pirmo reizi vairākumā varēja spēlēt arī rīdzinieki, kuri savu izdevību garām nelaida, rezultātu atklājot Edgaram Kurmim. Perioda izskaņā abu komandu hokejistu starpā notika saķeršanās, uz noraidīto soliņa sēžoties Kārlim Ozoliņam un diviem pretinieku komandas hokejistiem.

Asumi turpinājās arī otrajā periodā. Spēle lēnām izlīdzinājās un rīdzinieki pat ieguva iniciatīvu, kuru nespēja rezultēt vārtu guvumā. Šo pārsvaru apslāpēja Rūdolfa Maslovska noraidījums sešas minūtes līdz trešdaļas beigām. "Molodaja Gvardija" hokejisti vārtus gūt nespēja, par ko dabūja ripu savā cietoksnī. Nepilnu minūti vēlāk otro reizi spēlē ar precīzu metienu izcēlās Kurmis, dubultojot viesu komandas pārsvaru. Rīdzinieku prieki gan bija īsi, jo mazāk kā divas minūtes līdz perioda beigām rezultāta starpību samazināja Vladimirs Čerdaks (1:2).

Trešais periods iesākās ar Kriša Lipsberga un Maksima Martiško kautiņu, kā rezultātā abiem hokejistiem šī spēle bija beigusies. Spēles turpinājumā mājinieki turpināja krāt noraidījumus, bet ar vairākuma realizāciju HK "Rīga" vienībai vairs nesekmējās, mājiniekiem izturot pat piecu minūšu mazākumu, kad par uzbrukumu galvas un kakla rajonā uz atlikušo spēli tika noraidīts Jevgēņijs Ņikiforovs. Tā rezultātā šajā mačā vārti vairs netika gūti, viesiem no Rīgas svinot uzvaru ar rezultātu 2:1.

MHL, 25.novembris

"Molodaja Gvardija" - HK "Rīga" 1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Vārti: 13:59 Kurmis (Siksna, Maslovskis) 0:1, 36:51 Kurmis (Neimanis) 0:2, 38:08 Čerdaks (Petrangovskis) 1:2
Metieni: 48-49
Vārtsargi: Oļegs Djatlovs - Nils Grīnfogels

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт


, 2013-11-25 21:16, pirms 11 gadiem
kurmis
, 2013-11-25 22:23, pirms 11 gadiem
Kurmis un Čerdaks
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
47

Saeima konceptuāli atbalsta liegumu sacensties Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 31.martā, pirmajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz noteikt aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.
Edgars Buncis un Aigars Kalvītis. Foto: Guntis Lazdāns, LHF.lv
164

LHF negrasās proaktīvi liegt izlases bāzes klubam "Dinamo" spēlēt Krievijas līgā

Tā kā Rīgas "Dinamo" sezona Kontinentālajā hokeja līgā jau ir beigusies, nedz kluba, nedz Latvijas Hokeja federācijas vadība sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu "Sporta Studija" nākamās sezonas apspriešanu neuzskata par aktuālu, taču izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece ir gatava rosināt izmaiņas Sporta likumā, kā rezultātā "Dinamo" dalība Krievijas atklātajā čempionātā būtu liegta.