Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Vīriešu Virslīgā finišē regulārais turnīrs

Vīriešu Virslīgā finišē regulārais turnīrs
Foto: floorball.lv

Šodien ar divām spēlēm (Ulbrokā un Cēsīs) noslēgsies Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas regulārais turnīrs. Mačs starp "Ķekavu" un "Talsi/Triobet", kā arī starp "Cēsu alus/Lekrings" un "RTU/Inspecta" ar savu rezultātu noteiks, kādā secībā turnīra tabulā sarindosies pirmo sešu vietu ieguvējas.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 12.00 "Ķekava" – "Talsi/Triobet" (Ulbrokas sporta kompleksā)
"Ķekava" (6.v.) 25 spēlēs tikusi pie 15 uzvarām. Vakar ķekavieši viesos ar 3:4 atzina "Bauskas" pārākumu. Tiekoties ar talseniekiem regulārā turnīra pirmajā aplī, Ķekavas komanda uzvarēja ar 6:5. Rezultatīvākais ķekaviešu rindās ar 48 (28+20) punktiem ir Ēriks Akulovs, bet vārtsargs Jānis Bramanis neitralizējis 81.07 % metienu. "Ķekavai" šovakar jāizcīna vismaz vienu punktu, lai apsteigtu "Rīgu" un regulārajā turnīrā finišētu 5.vietā
"Talsi/Triobet" (13.v.) 25 spēlēs uzvarējusi četras reizes. Vakar talsenieki savā laukumā ar 10:6 pārspēja "Ķekavas Bulldogs" florbolistus. Rezultatīvākais starp talseniekiem ir Jānis Škutāns ar 25 (15+10) punktiem. Vārtsargs Markuss Plūdums atvairījis 78.42 % metienu. Talsu komanda savu vietu turnīra tabulā mainīt vairs nevar, bet pirms došanās uz 1.līgu gatava izcīnīt vēl vienu uzvaru.

Pulksten 18.00 "Cēsu alus/Lekrings" – "RTU/Inspecta" (Cēsu sporta kompleksā)
"Cēsu alus/Lekrings" (4.v.) 25 spēlēs uzvarējusi 20 reizes, šobrīd izcīnīti desmit panākumi pēc kārtas. Iepriekšējā uzvara gūta viesos pār SK "Pārgauja" – 12:6. "Cēsu alus/Lekrings" un "RTU/Inspecta" pirmā apļa mačā ar 13:3 uzvarēja studenti. Rezultatīvākais Cēsu komandā ar 60 (27+33) punktiem ir Mārtiņš Rajeckis. Vārtsargs Normunds Krūmiņš atvairījis 82.30 % metienu. Cēsnieki, šīvakara mačā iegūstot vismaz divus punktus, turnīra tabulā var pakāpties uz 3.vietu, apsteidzot Kocēnu "Rubeni".
Rīgas "RTU/Inspecta" (2.v.) 25 spēlēs izcīnījusi 21 uzvaru. Iepriekšējā mačā rīdzinieki viesos ar 13:4 sakāva "Bausku". Rīdzinieku rindās rezultatīvākais ar 86 (41+45) punktiem ir Atis Blinds, bet vārtsargs Edgars Gailītis atvairījis 88.37 % metienu. Rīdziniekiem šovakar jāizcīna vismaz punkts, lai kļūtu par regulārā turnīra uzvarētāju, Pretējā gadījumā šis gods jau otro gadu pēc kārtas tiks "Lielvārdei".

Izmantotie resursi:
floorball.lv


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.