Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Kurtinaitis: "Galvenais mērķis bija negūt savainojumus"

Kurtinaitis: "Galvenais mērķis bija negūt savainojumus"
Rims Kurtinaitis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Mūsu galvenais mērķis bija pabeigt spēli bez savainojumiem, un tas arī izdevās. Spēles kvalitāte mūsu izpildījumā nebija labākā, bet tik un tā spējām uzvarēt," pēc panākuma pār Rīgas VEF Eiropas kausa izcīņas B grupas pēdējā spēlē sacīja Maskavas apgabala "Khimki" galvenais treneris Rims Kurtinaitis, arī uzteicot VEF komandas jaunos spēlētājus.

"Apsveicu pretinieku komandu, viņi ir grupas līderi un bija stiprāki," atzina Butauts. "Esmu ļoti priecīgs, ka mums izdevās aizvadīt labu spēli, tā nebija vienos vārtos. Vēlējos iedot atpūtu mūsu līderiem pirms nākamās spēles, kas mums būs ļoti svarīga. Tieši šī iemesla dēļ arī spēles izskaņā spēlējām pārsvarā ar jaunajiem spēlētājiem."

Pieredzējušākais vīrs mača beigās laukumā bija 27 gadus vecais Gatis Jahovičs, kurš piekrita trenerim par to, ka komanda aizvadījusi labu spēli: "Protams, dažās situācijām jutāmies ne pārāk pārliecināti, jo laukumā bija tikai jaunie spēlētāji. Bet tā bija laba pieredze jaunajiem."

Arī "Khimki" galvenais treneris Rims Kurtinaitis, kurš vēl pavasarī bija VEF treneris, izteica komplimentus rīdziniekiem: "Vēlos pateikties VEF par labo spēli, neskatoties uz to, ka viņiem pietrūka vairāki līderi. Viņu jaunie spēlētāji spēlēja droši un ļoti labi mēģināja turēt līdzi. Mūsu galvenais mērķis bija pabeigt spēli bez savainojumiem, un tas arī izdevās. Spēles kvalitāte mūsu izpildījumā nebija labākā, bet tik un tā spējām uzvarēt."


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-12-21 16:33, pirms 12 gadiem
Atri gan pecspeles komentari ielikti!!!!!
, 2011-12-21 17:14, pirms 12 gadiem
laikam baidījās ka viņa jaunie tik nepieredzējuši ka var satraumēties un tāpēc nelaida laukumā? (Dudu pat paspēja pakrist un sasist galvu..)
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā Palangā. Foto: Matas Baranauskas

FIBA Eirolīga izsludina jaunu formātu, TTT pēc valstu ranga jāspēlē kvalifikācijā

"EuroLeague Women" 2024.-2025. gada sezonā pāries uz starptautiskajā basketbolā vēl nebijušu formātu ar jaunu izslēgšanas spēļu sistēmu, liecina Sacensību komisijas ierosinātie un "FIBA Europe" valdes maijā apstiprinātie noteikumi.
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix
1

Pirmo reizi karjerā par Eirolīgas sezonas MVP atzīts Maiks Džeimss

LETA. "Monaco" saspēles vadītājs Maiks Džeimss atzīts par ULEB Eirolīgas šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju, amerikāņu basketbolistam šo atzinību izpelnoties pirmo reizi karjerā.
Markuss Hovards. Foto: Baskonia

''Baskonia'' ilgtermiņā pagarina līgumu ar uzbrukuma līderi Hovardu

Spānijas ACB līgas klubs ''Baskonia'' paziņojis, ka līdz 2027./2028. gada sezonas beigām ir pagarinājis līgumu ar uzbrukuma līderi Markusu Hovardu.