Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Makgregors karjeru nenoslēgs, bet vēlas lielāku brīvību

Krišs Upenieks

Makgregors karjeru nenoslēgs, bet vēlas lielāku brīvību
Konors Makgregors
Foto: AP/Scanpix

UFC pusvieglā svara čempions īrs Konors Makgregors (19-3) savā ''Facebook'' profilā sniedzis paziņojumu, ka pretēji vakar paustajai informācijai cīkstonis karjeru neesot noslēdzis un esot gatavs piedalīties UFC 200 cīņu šovā.

Sportacentrs.com vakar jau ziņoja, ka Konors Makgregors ''Twitter'' profilā bija ierakstījis, ka esot nolēmis agrā vecumā beigt karjeru. UFC vadītājs Dana Vaits pauda, ka galvenā problēma esot Konora nevēlēšanās piedalīties preses konferencēs un reklāmu filmēšanā. Makgregors trenējoties Islandē un uz Lasvegasu nav gatavs doties, kamēr pārējie cīņa šova cīkstoņi izteikuši gatavību ierasties, tāpēc Konors no revanša cīņas pret Neitu Diazu noņemts.

Ap pulksten 17:00 pēc Latvijas laika Makgregors savā ''Twitter'' profilā paziņoja, ka pietiek ākstīties, un cīkstonis esot gatavs sniegt savu skaidrojumu. Jāpiemin, ka pēc Makgregora ākstīšanās arī Diazs bija ierakstījis, ka arī noslēdz karjeru. Tagad Konors ''Facebook'' profilā vērtējis situāciju no savām pozīcijām.

''Es vienkārši cenšos darīt savu darbu un cīnīties. Man maksā par to, ka es cīnos, nevis par reklāmu filmēšanu. Esmu pazudis cīņu reklamēšanas spēlē, aizmirstot par cīņas mākslu. Pienāk laiks, kad pietiek dalīt reklāmas banerus un ir jāatgriežas veikalā. 50 pasaules tūres, 200 preses konferences, miljons interviju, divi miljoni fotogrāfiju un beigās vienīgais, uz ko lūkojos, ir ringa nožogojums, zaudējums un tukšums galvā, domājot tikai par nepareizo sagatavošanos cīņai.

Nekas cits nebija mana galvā. Ir pienācis laiks atgriezties un dzīvot dzīvi, kas man sniedza šādu dzīvi. Sēžot mašīnā ceļā uz kādu izgāztuvi Konektikutā vai vēl kaut kur, runājot ar Timu vai Sjūziju un nevienam neinteresē, ka šis rīta šovs man nesniedza pašreizējo dzīvi. Runājot ar kādu dāmu, kurai īstenībā neinteresē tas, ko es daru. Viņa vienkārši vēlas kādas trāpīgas skaņas no manis, lai, iespējams, viņas ciešais dibens tiktu paaugstināts. Arī to es saprotu, esmu sniedzis jums dažādus paaugstinājumus. Bet tagad man ir jākoncentrējas uz sevi.

Dodos pēc revanša. Ar visu komandu lidojām uz Portugāli un Islandi, lai izdarītu vajadzīgas korekcijas manā sagatavošanās posmā, labotu kļūdas, kuras veicu darbā ar svaru un izturību. Ar pareizajām korekcijām un pareizajiem uzsvariem es pabeigšu to, ko iepriekšējā cīņā biju sācis. Nespēšu to izdarīt, ja atkal būšu uz ceļa un sniegšu reklāmas banerus. Vienmēr spēlēšu šo spēli un darīšu to labāk kā citi, bet šajā brīdī, kad man ir jāatgriežas pēc zaudējuma, palūdzu zināmu brīvību, lai varu vienkārši trenēties un koncentrēties.

Nenoraidīju visus mediju piedāvājumus, bet vienkārši vēlos zināmas izmaiņas šajā jautājumā, taču šī mana vēlme tika noraidīta. Ir piešķirti desmit miljoni dolāru šī pasākuma reklāmai. Gribot labu, ne tikai saglabāju šos desmit miljonus, bet pat trīskāršoju šo summu viņiem. Un to visu ar vienu tvītu. Reklamējiet par šiem desmit miljoniem citus pasākumus, mani šovi ir labi. Man ir jāizolē sevi šajā brīdī. Jācīnās pret garāku un smagāku vīru. Šoreiz ir jāsagatavojas pareizi.

Nevaru dejot jūsu labā šajā reizē. Ir pienācis laiks citiem mērkaķiem dejot. Esmu dejojis visu ceļu līdz šim brīdim. Neita mazā putras galva šobrīd labi izskatās uz skatuves. Virziet viņu kameras priekšā. Iepriekš viņam nekas nebija jādara. Daru to, kas man šobrīd ir vajadzīgs. Šoreiz man ir jādomā tikai par sevi. Tas ir vienīgais ceļš. Uzskatu, ka 400 miljoni dolāru, ko esmu sarūpējis UFC ar savām pēdējām trīs cīņām, ir pietiekami, lai es saņemtu nelielu brīvību. Joprojām esmu gatavs piedalīties UFC 200. Piedāvāšu, kā to darīju arī iepriekš, doties uz Ņujorku uz lielo preses konferenci, kura bija ieplānota, un tad atgriezīšos treniņos. Bez traucēšanas. Ja ar to nav pietiekami un viņi uzskata, ka neesmu pelnījis šoreiz izlaist šo reklāmas skrējienu, nezinu ko teikt. NEESMU BEIDZIS KARJERU!''

Konoram Makgregoram revanša cīņa pret amerikāni Neitu Diazu bija paredzēta 9. jūlijā cīņu šova UFC 200 ietvaros.

1 2 45 komentāri
Slēpts komentārs: Banu kings
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +17 [+] [-]

, 2016-04-21 19:06, pirms 8 gadiem
gluži kā Rokijs. sāka domāt par lietām ārpus ringa un dabūja pa tāfeli, tāpēc jābrauc prom no civilizācijas un jātrenējas, jātrenējas, jātrenējas...

 +15 [+] [-]

, 2016-04-21 19:09, pirms 8 gadiem
Calis normāli uzrakstīja,uzskatau ka viņam taisnība!

  -4 [+] [-]

, 2016-04-21 19:14, pirms 8 gadiem
Attention Whor* rižiks.

     [+] [-]

, 2016-04-21 19:14, pirms 8 gadiem
Banu kings rakstīja: Tirgus bāba
Viss ir pilnībā pretēji.''Dainai'' vajag vairāk naudu.Konors viņam ir atnesis pilnu pakaļu ar naudu.Kur vēl sportā ir tā,ka suda intervijas dēļ ir jāatceļ treniņi.Vadībai tomēr galvenais ir lai cīņas ir kvalitatīvas un lai iznākums nav,kā pagāšreiz.Konoram bija grūti sadalīt enerģiju.Viņš visu iztērēja pirmajā raundā.Uzmeta ''Dainu'' un parādija,kas ir noteicējs un naudas mašina

  +7 [+] [-]

, 2016-04-21 19:19, pirms 8 gadiem
atbalstu Makgregoru, ir sastadits treninju plans a tevi naudas maki komandē, brauksi šur, brauksi tur. viņš ir pietiekoši nopelnijis lai varetu kko mainit un nelist pakalja vinjiem
Slēpts komentārs: RobertsR

  +1 [+] [-]

, 2016-04-21 19:22, pirms 8 gadiem
Viss jau būtu labi,bet mūsdienu komerciālajai dzīvei tas manuprāt ir/būs pie kājas.Skumji...

  -2 [+] [-]

, 2016-04-21 19:26, pirms 8 gadiem
Arī bez makgregora UFC pelnītu un nabagāki nepaliktu, tā kā nevajag pīkstēt. Visi, es atkārtoju VISI ir vienmēr braukuši uz intervijām utt, jo VISI saprot ka tā profesionālim ir jādara- visi ir vienādi, visi iet cauri vienam ceļam, tā kā lai bet pinķoties tas āksts!

  +4 [+] [-]

, 2016-04-21 19:27, pirms 8 gadiem
RobertsR rakstīja: Edvinsb- kāda taisnība?? Tāpēc viņš ir profesionālis, lai piedalītos visās konforencēs, tā pat kā to dara visi citi profesionāļi! Losis tas makgregors ir, izsmiekls! Bez UFC viņš tāds pats bomzis kā iepriekš paliktu, ko viņš raud! Viņa uzdevums ir ne tikai cīnīties, bet arī sniegt reklāmas, lai UFC organizācija varētu viņam tos miljonus samaksāt! Tam ēzelim tiešām tik valrieksts galvā palicis! Andersons Silva lai kāds leģenda būtu, nekad nebija raudājis par presi vai reklāmu. Tad lai sitās pagrabā, un spēlē totalizatoru, ja negrib uzmanību un reklamēties!
Tu vispār rakstu izlasīji, pajol?
Tur jau tā lieta, ka viņš ir gatavs filmēties, bet ne jau tad, kad ir uzsācis treniņnometni. Viņu rausta uz visām pusēm, jo dēļ katras reklāmas ripo entie miljoni. Kuru citu fighteri tā rausta? Kaut ko par Aldo esi dzirdējis pēc tam, ka Conors viņu nakautēja? Nē, viņš atguvās, atsāka treniņus un neviens netraucēja, bet Konors pēc Diaza fighta ir raustīts katru nedēļu !
Izskatās, ka esi tik pat atdauzīts kā Mirastijs !
Slēpts komentārs: Antons Upesdeglis

  -1 [+] [-]

, 2016-04-21 19:57, pirms 8 gadiem
Cik te latvijas portāli like iekšā makgregors un Diazs it kā beidzot karjieru,,,,?

  +9 [+] [-]

, 2016-04-21 19:58, pirms 8 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Čalis mēģina izvairīties no cīņas, reizē nezaudējot reputāciju. Skaidrs, ka mazais pidrila arī revanša mačā dabūtu iekšās, ja Diazs tiktu kājās un cīņa aizietu parterī.
Ja viņš mēģinātu izvairīties no cīņas, tad nemaz nebūtu piekritis cīņai ar Diazu vēl augstākā kategorijā, pāķi.

  +2 [+] [-]

, 2016-04-21 20:24, pirms 8 gadiem
Konors noteikti ir pelnījis brīvību, lai Neits tagad izbauda rampas ugunis.

  -2 [+] [-]

, 2016-04-21 20:29, pirms 8 gadiem
illuminati confirmed

  +1 [+] [-]

, 2016-04-21 20:43, pirms 8 gadiem
RobertsR rakstīja: Arī bez makgregora UFC pelnītu un nabagāki nepaliktu, tā kā nevajag pīkstēt. Visi, es atkārtoju VISI ir vienmēr braukuši uz intervijām utt, jo VISI saprot ka tā profesionālim ir jādara- visi ir vienādi, visi iet cauri vienam ceļam, tā kā lai bet pinķoties tas āksts!
Visi līdz šim! Vienmēr pienāk pirma reize
UFC vajag konoru vairak nekā konoram vajag UFC, viņam viss jau ir un karjeru arī varētu beigt, bet tas ka viņš UFC nopelna daudz vairāk nekā parejie sportisti visiem ir skaidrs un ja viņš uzstās uz savu Dana būs tas kuram būs jāpiekāpjās

  -1 [+] [-]

, 2016-04-21 21:01, pirms 8 gadiem
sprinteris2 rakstīja: Ja viņš mēģinātu izvairīties no cīņas, tad nemaz nebūtu piekritis cīņai ar Diazu vēl augstākā kategorijā, pāķi.
Nekļūsti rupjš!
Tam var būt daudz un dažādi iemesli un izskaidrojumi. Es domāju, ka čalis uz otru cīņu parakstījās "uz karstām oglēm", zaudējuma emociju pārņemts. Ar laiku nomierinājās, saprata, ka arī revanša cīņā cerību ir maz. Garāks viņš neizaugs un līdz 9. jūlijam laika ir tik maz, ka ne tur spēku uztrenēt, ne partera "skilus". Manuprāt, tādēļ arī viņš cīņu norāva. Bet nu nāks laiks, tad arī redzēsim, kas ir kas.

  -2 [+] [-]

, 2016-04-21 21:10, pirms 8 gadiem
Dažreiz varu tikai pasmieties par miljonāru cimperlēšanos. Jā, Konor, tev noteikti ir smagi, ak nabadziņš...

  +2 [+] [-]

, 2016-04-21 21:12, pirms 8 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Nekļūsti rupjš!
Tam var būt daudz un dažādi iemesli un izskaidrojumi. Es domāju, ka čalis uz otru cīņu parakstījās "uz karstām oglēm", zaudējuma emociju pārņemts. Ar laiku nomierinājās, saprata, ka arī revanša cīņā cerību ir maz. Garāks viņš neizaugs un līdz 9. jūlijam laika ir tik maz, ka ne tur spēku uztrenēt, ne partera "skilus". Manuprāt, tādēļ arī viņš cīņu norāva. Bet nu nāks laiks, tad arī redzēsim, kas ir kas.
Čalis aizrāda, lai nekļūstu rupjš un pats Conoru nosauc par pidrilu.

Garumam nav nozīmes, ja kaut cik sekotu līdzi UFC, tad zinātu, ka RDA arī uzvarēja pret Diazu, kurš ir vēl īsāks nekā Conors ! Visi kādreiz krīt, tikai Conoram vislielākā kritika, jo viņš ir vispopulārākais ! Jo populārāks esi, jo vairāk heiteri.
Labi, kepka, ej atpakaļ uz saviem dinamo topikiem, šeit tev smadzeņu nepietiek.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-21 21:27, pirms 8 gadiem
ciešais dibens..??

Kas te mums google transleit tulkoja vai..?

Varētu tvirtais vai stingrais dibens, bet ko nozīmē ciešais- nudien nav skaidrs

     [+] [-]

, 2016-04-21 21:39, pirms 8 gadiem
sprinteris2 rakstīja: Čalis aizrāda, lai nekļūstu rupjš un pats Conoru nosauc par pidrilu.

Garumam nav nozīmes, ja kaut cik sekotu līdzi UFC, tad zinātu, ka RDA arī uzvarēja pret Diazu, kurš ir vēl īsāks nekā Conors ! Visi kādreiz krīt, tikai Conoram vislielākā kritika, jo viņš ir vispopulārākais ! Jo populārāks esi, jo vairāk heiteri.
Labi, kepka, ej atpakaļ uz saviem dinamo topikiem, šeit tev smadzeņu nepietiek.
Makgregors UFC ir tas pats, kas Džastins Bībers mūzikā. Maziem puišeļiem nepatīk, ja pa viņu runā sliktu. Bet tā jau neko, Diazu no pludmales gandrīz pa taisno ieliek ringā, un viņš, praktiski negatavojies, mazajam īru balamutei ierāda vietu! Skaisti!

  +1 [+] [-]

, 2016-04-21 22:05, pirms 8 gadiem
Nevar saprast, pie šī raksta 90% ir troļļi, vai kā? Sajēgas, par ko runā, nu nekādas nav

     [+] [-]

, 2016-04-21 22:29, pirms 8 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Makgregors UFC ir tas pats, kas Džastins Bībers mūzikā. Maziem puišeļiem nepatīk, ja pa viņu runā sliktu. Bet tā jau neko, Diazu no pludmales gandrīz pa taisno ieliek ringā, un viņš, praktiski negatavojies, mazajam īru balamutei ierāda vietu! Skaisti!
Un noteikti arī neņemsim vērā to, ka gregors cīnījās divas divīzijas augstāk un to, ka ringā dominēja līdz Diaz precīzam sitienam, kad Gregors sāka peldēt.
Kepka, marš atpakaļ uz dinamo, tur tev ir atbilstošāki sarunu biedri. Muļķiem savā starpā vieglāk komunicēt.

     [+] [-]

, 2016-04-21 22:56, pirms 8 gadiem
sprinteris2 rakstīja: Un noteikti arī neņemsim vērā to, ka gregors cīnījās divas divīzijas augstāk un to, ka ringā dominēja līdz Diaz precīzam sitienam, kad Gregors sāka peldēt.
Kepka, marš atpakaļ uz dinamo, tur tev ir atbilstošāki sarunu biedri. Muļķiem savā starpā vieglāk komunicēt.
Pareizi tu saki - AUGSTĀK! Un attiecīgi arī dabūja pa muguru. Secinājums - pidrilām ir jāpaliek savā blusu smagsvarā, nevis jālien pie lielākiem vīriem kauties.
Kurā brīdī tad viņš dominēja? Tajā, kad viņa bokseršortos parādījās brūna masa no Diaza varenā žņaudziena?

     [+] [-]

, 2016-04-21 23:13, pirms 8 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Nekļūsti rupjš!
Tam var būt daudz un dažādi iemesli un izskaidrojumi. Es domāju, ka čalis uz otru cīņu parakstījās "uz karstām oglēm", zaudējuma emociju pārņemts. Ar laiku nomierinājās, saprata, ka arī revanša cīņā cerību ir maz. Garāks viņš neizaugs un līdz 9. jūlijam laika ir tik maz, ka ne tur spēku uztrenēt, ne partera "skilus". Manuprāt, tādēļ arī viņš cīņu norāva. Bet nu nāks laiks, tad arī redzēsim, kas ir kas.
Viņš neko nav norāvis, ludzu pakustini domāšanu izlasi kaut 3 reiz rakstu, rupjš nav neviens,vnk tu runā pilnīgas muļķības, viņš nav atteicies no cīņās, viņš tieši gatavojas cīņai, un nevelas lidot uz ASV no treniņ nometnes lai sniegtu muļķīgas intervijas, tu zini cik ilgi jālido uz ASV, kas ir laika zona un kā ķermenis reaģē uz to, laikam uz tālām zemēm neesi bijis, atklimitizācija prasu laiku it sevišķi sportistiem, jo viņi trenējas nevis guļ gultā, vnk izlasi vairākas reizes tekstu, ja nesaproti uzraksti es atbildēšu

  -1 [+] [-]

, 2016-04-21 23:27, pirms 8 gadiem
WhiteLegend rakstīja: Viņš neko nav norāvis, ludzu pakustini domāšanu izlasi kaut 3 reiz rakstu, rupjš nav neviens,vnk tu runā pilnīgas muļķības, viņš nav atteicies no cīņās, viņš tieši gatavojas cīņai, un nevelas lidot uz ASV no treniņ nometnes lai sniegtu muļķīgas intervijas, tu zini cik ilgi jālido uz ASV, kas ir laika zona un kā ķermenis reaģē uz to, laikam uz tālām zemēm neesi bijis, atklimitizācija prasu laiku it sevišķi sportistiem, jo viņi trenējas nevis guļ gultā, vnk izlasi vairākas reizes tekstu, ja nesaproti uzraksti es atbildēšu
Konkrēti viņš nav pateicis, ka necīnīsies, bet, atsakoties piedalīties pasākumos cīņas reklamēšanai, tas ir tas pats, kas atteikties no cīņas. Tu domā, ka UFC visiem pārējiem atlētiem liks šādos pasākumos piedalīties, bet Konora gadījumā pieļaus izņēmumu? Viņš šo visu dara apzināti, rēķinoties ar sekām. Kungi, aicināšu jūs nebūt naiviem un beigt glorificēt. Nu negrib viņš vairs ar Diazu kauties, negrib! Personīgi es lieku uz to, ka šī vai citu iemeslu dēļ, bet šī cīņa nenotiks.

  -1 [+] [-]

, 2016-04-21 23:34, pirms 8 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Pareizi tu saki - AUGSTĀK! Un attiecīgi arī dabūja pa muguru. Secinājums - pidrilām ir jāpaliek savā blusu smagsvarā, nevis jālien pie lielākiem vīriem kauties.
Kurā brīdī tad viņš dominēja? Tajā, kad viņa bokseršortos parādījās brūna masa no Diaza varenā žņaudziena?
Pidrila ir tavs fāteris, kurš neuzvilka prezervatīvu un radies tu !

Šī cīņa pilnībā neko neizsaka, tā nav cīņa par titulu, ne jostas aizstāvēšana. Ja viņš uzvar, būs revanšējies. Ja nē, tad tāpat paliek čempions un būs jāizstāv josta pret Aldo vai Edgaru. Tas nozīmē, ka vismaz 2 cīņas un tie jau būs 100+ miljoni. Easy money, easy life.

     [+] [-]

, 2016-04-21 23:38, pirms 8 gadiem
Bayern/Heat fans rakstīja: atbalstu Makgregoru, ir sastadits treninju plans a tevi naudas maki komandē, brauksi šur, brauksi tur. viņš ir pietiekoši nopelnijis lai varetu kko mainit un nelist pakalja vinjiem
Pag, pag, bet kurš tad MGregorinu padarīja par super varoni iekšs ufc? Ne jau pats MG. Tagad liels un varens un visus var sūtīt d... pēc nopelnītajiem m. Tagad kāsieni sāk traucēt visam

  -1 [+] [-]

, 2016-04-21 23:44, pirms 8 gadiem
sprinteris2 rakstīja: Pidrila ir tavs fāteris, kurš neuzvilka prezervatīvu un radies tu !

Šī cīņa pilnībā neko neizsaka, tā nav cīņa par titulu, ne jostas aizstāvēšana. Ja viņš uzvar, būs revanšējies. Ja nē, tad tāpat paliek čempions un būs jāizstāv josta pret Aldo vai Edgaru. Tas nozīmē, ka vismaz 2 cīņas un tie jau būs 100+ miljoni. Easy money, easy life.
Nomierinies, puišeli!
Tam, par kādām jostām notiek cīņa un tam, cik kurš nopelna, tam šajā gadījumā nav nozīmes. Fakts ir tāds, ka MakGregors dabūja pa seju un nomīza no revanša cīņas. Turklāt nevis kā vīrs pasaka, ka lēkt augstāk par savu *irsu bija kļūda, bet kā vecene taisa visādus lētus gājienus, lai no cīņas izvairītos.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-21 23:46, pirms 8 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Nomierinies, puišeli!
Tam, par kādām jostām notiek cīņa un tam, cik kurš nopelna, tam šajā gadījumā nav nozīmes. Fakts ir tāds, ka MakGregors dabūja pa seju un nomīza no revanša cīņas. Turklāt nevis kā vīrs pasaka, ka lēkt augstāk par savu *irsu bija kļūda, bet kā vecene taisa visādus lētus gājienus, lai no cīņas izvairītos.
Neviena brīdī viņš nenomīza, diemžēl tu esi pārāk stulbs, lai to saprastu.

     [+] [-]

, 2016-04-22 07:41, pirms 8 gadiem
man nekad vins nav paticis ...tomer saprotu ka vinam ari ir taisniba, bet ta tas lietas saja dzive nenotiek, it ipasi pro sporta. Ja gribi but spice tad ir jabut par reklamu un sponsoru ma*ku!

  +1 [+] [-]

, 2016-04-22 09:25, pirms 8 gadiem
sprinteris2 rakstīja: Neviena brīdī viņš nenomīza, diemžēl tu esi pārāk stulbs, lai to saprastu.
Nomīza gan! Visas tās runas par brīvību utt, tās ir tikai lētas atrunas, lai nevajadzētu cīnīties. Še tev nu bija dižais kauslis un čempions!

  -1 [+] [-]

, 2016-04-22 11:27, pirms 8 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Nomīza gan! Visas tās runas par brīvību utt, tās ir tikai lētas atrunas, lai nevajadzētu cīnīties. Še tev nu bija dižais kauslis un čempions!
Viņš vēl joprojām ir čempions un tavi komentāri to neizmainīs !

     [+] [-]

, 2016-04-22 12:34, pirms 8 gadiem
RobertsR rakstīja: Arī bez makgregora UFC pelnītu un nabagāki nepaliktu, tā kā nevajag pīkstēt. Visi, es atkārtoju VISI ir vienmēr braukuši uz intervijām utt, jo VISI saprot ka tā profesionālim ir jādara- visi ir vienādi, visi iet cauri vienam ceļam, tā kā lai bet pinķoties tas āksts!
Tu paskaties kurš pagājušajā gadā sniedza visvairāk intervijas, reklamēja utt.!!! Conors to darīja vairāk ar visiem citiem! Kamēr viss gāja gludi, tikmēr viss kulē, kad zaudēja visu izanalizēja un nonāca pie secinājuma.

Ko tad pārējie sportisti dara?! Atbrauc kur viņam liek un dara ko viņam liek, neko extra. Conors gribēja saraut piķi, tad arī rāvās slapju muguru. Tagad grib darīt savu primāro darbu - trenēties.

Viņš medīja Aldo un taisīja provokācijas, kamēr tas sēdēja savos ierakumos un trenējās. Conors visu to haju uzbūra ap savam cīņām. Pretinieks tik atnāca un kāvās, praktiski nekas nebija extra jādara. Nate ar sēdēja kā dārzenis intervijās, kur viss jau bija izdarīts un tik prasīja lielāku piķi. Conors strādāja un nopelnīja! Un tāpēc viņam arī ir tādas privilēģijas, ka viņš var kauties ar ko grib, bet Aldo un Edgaram ir jāgaida, jo Aldo raustījās, atbrauca, dabūja izgrābt un tagad prasa remaču Nu lai tad pacenšas uzburt kaut pusi no tā kā Conors gāja pakaļ viņa titulam!!!
1 2 45 komentāri