Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Fulham" iesit MU, taču sabrūk vienā mirklī – trīs noraidījumi, ielaisti vārti un zaudējums

"Fulham" iesit MU, taču sabrūk vienā mirklī – trīs noraidījumi, ielaisti vārti un zaudējums
Vārtu autors Aleksandars Mitrovičs tiek noraidīts. Foto: AP/Scanpix

Anglijas FA kausa izcīņas pusfinālu sasniegusi arī "Manchester United", kas savā laukumā izcīnīja sarežģītu uzvaru pār Londonas "Fulham" (3:1), kas maču pabeidza deviņu spēlētāju sastāvā. Vēl vienu soli pretī kausam spēra arī "Brighton" un līgu zemāk spēlējošā Šefīldas "United".

• "Fulham" vadību ieguva otrā puslaika sākumā, kad pēc stūra sitiena bumba vārtu priekšā nokļuva pie Aleksandara Mitroviča – 1:0.

• Londonas klubs 20 minūtes turējās vadībā, taču tad sabruka vienā mirklī – neizmantots stūra sitiens, pretuzbrukums, trīs sarkanās kartītes, pendele…Vispirms Viljans ar roku atvairīja sāncenša sitienu, tad Mitrovičs strīdā pagrūda tiesnesi, bet "Fulham" treneris Marku Silva tika noraidīts par tiesneša lamāšanu.

• Brunu Fernandišs pārliecinoši realizēja sekojošo 11 metru soda sitienu, bet vēl pāris minūšu vēlāk no vārtu priekšas 2:1 izrāva Marsels Zābicers. Austrietim tie bija pirmie vārti jaunajā klubā. Kompensācijas laikā Fernandišs pielika spēlei treknu punktu - 3:1.

• Galotnē ar diviem vārtiem no iedzinēju lomas līdz uzvarai nokļuva arī Šefīldas "United", kas divu otrās spēcīgākās līgas klubu duelī izrāva uzvaru pār Blekbērnas "Rovers" (3:2).

• Spēlējot spēcīgā sastāvā, Premjerlīgas komanda "Brighton" ar 5:0 sagrāva ceturtās līgas pārstāvi "Grimsby". Četrus vārtus Braitona gan guva tikai otrajā puslaikā, trīs no tiem – pēdējās 20 minūtēs.

• Pusfinālā tiksies "Manchester City" un "Sheffield United", kā arī "Brighton" un "Manchester United".

FA kauss, ceturtdaļfināls

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Man. City – Burnley6:0 (2:0)Holanns 32'35'59' Alvaress 62'73' Pālmers 68'
Sheffield Utd (2) – Blackburn (2)3:2 (1:1)Galagers 28'(s.v.) Makbērnijs 81' Doils 90'+1 – Breretons 21'(11m) Smodičs 60'
Brighton – Grimsby (4)5:0 (1:0)Undafs 6' Fērgusons 51'70' Mārčs 82' Mitoma 90'
Man. United – Fulham3:1 (0:0)Fernandišs 75'(11m)90'+6 Zābicers 77' – Mitrovičs 50'

, 2023-03-19 20:38, pirms gada
75-50=25min viņi bija vadībā , vai arī tiek pasniegta fake informācija 🤬
, 2023-03-19 22:03, pirms gada
Lielakais prieks par pretiga serba Mitrovicha sarkano - tads cirvis sita iegaza savu komandu.
MU drausmigi lidz tam sarkanajam un nebija pelnijusi uzvaru. Speles varonis bez saubam ir De Gea, kurs notureja MU spele vairakas reizes.
Finala jatiek un tad jau redzes, ka tur bus pret City.
GGMU
, 2023-03-19 22:04, pirms gada
FUlham treneris ari klauns - ka var ta protestet pret tik loti neparprotamu sarkano kartinu Wiljanam, lai pats uzreiz atrautu sarkano? Interesanti, ko samejais pateica, bet gan jau bija kkas suligs.
Enzo Mareska. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
2

''Chelsea'' jaunajam galvenajam trenerim Mareskam dod piecu gadu līgumu

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas ''Chelsea'' oficiāli izziņojis, ka par tā jauno galveno treneri iecelts itāļu stratēģis Enzo Mareska.
Timo Verners. Foto: AFP/Scanpix

''Tottenham'' arī nākamajā sezonā no ''Leipzig'' turpinās īrēt uzbrucēju Verneru

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Tottenham'' vienojies ar Vācijas Bundeslīgas klubu ''Leipzig'' par uzbrucēja Timo Vernera izīrēšanu arī visas nākamās sezonas laikā.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa

Čempionu līgā iekļuvusī ''Aston Villa'' atalgo Emeriju ar piecu gadu līgumu

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Aston Villa'' paziņojis, ka tas turpinās sadarbību ar galveno treneri Unaju Emeriju, ar kuru panākta vienošanās par sadarbības turpināšanu uz vēl pieciem gadiem. 2023./2024. gadā ''Aston Villa'' iekļuva labāko četriniekā Premjerlīgā.