Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Jermacāns

Video: “Ogre” panāk vadību LBL 1/4 fināla sērijā pret "Liepāju"

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas ceturtdaļfināla trešajā spēlē “Ogre” ar rezultātu 94:79 pārspēja “Liepāju” un ar 2:1 sērijā izvirzījās vadībā. Rezultatīvākais spēlētājs bija Kristaps Ķilps, kurš guva 30 punktus, atdeva 5 rezultatīvas piespēles un realizēja 5 no 9 tālmetieniem. Kristapam Dārgajam kārtējais double-double, 15 punkti un 12 atlēkušās bumbas. Piedāvājam īsu spēles apskatu.

Andris Biedriņš un Edgars Buļs. Foto: Photo Agency F64

"Rīgas Zeļļi" augustā Saulkrastos organizēs 3x3 basketbola festivālu

Basketbola klubs "Rīgas Zeļļi" no 9. līdz 11. augustam Saulkrastos rīkos 3x3 basketbola festivālu, kurā piedalīsies gan profesionāļi, gan amatieri, gan jaunieši, gan uzņēmēju pārstāvji.
Dāvis Čoders. Foto: Andris Grīnbergs
3

Ar sniegumu apmierinātie "Rīgas Zeļļi" uz diviem gadiem iecementē treneru korpusu

Latvijas vicečempioni basketbolā "Rīgas Zeļļi" paziņojuši par sadarbības pagarināšanu ar galvenā trenera palīgiem Dāvi Čoderu un Oskaru Zurkovu, tādējādi saglabājot nemainīgu Jura Umbraško vienības komandtiltiņu uz nākamajām divām sezonām.
Roberts Blūms. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga
28

Roberts Blūms nākamajā sezonā spēlēs Stefena Karija absolvētajā ''Davidson''

Talantīgais latviešu basketbolists Roberts Blūms nākamajā sezonā pārcelsies uz Ziemeļameriku un pārstāvēs visu laiku labākā trīspunktnieku izpildītāja Stefena Karija absolvēto Deividsonas Universitāti un tās basketbola komandu ''Wildcats''.