Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Uzvaras garšu sajutušie juniori uzņems buldogus

Uzvaras garšu sajutušie juniori uzņems buldogus
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā notiks viena spēle – vakar pirmo uzvaru izcīnījusī junioru izlases kandidātu komanda "Latvija U19" Lielvārdes novada sporta centrā uzņems "Ķekavas Bulldogs" florbolistus. Šo spēli tiešraidē translēs Sportacentrs.com TV.

Pulksten 12:00 "Latvija U19" – "Ķekavas Bulldogs" (Lielvārdes NSC)

"Latvija U19" (13.v.), kas vīriešu Virslīgā aizvadīs tikai 13 mājas spēles, turnīra pirmajos četros mačos piedzīvoja zaudējumus, bet vakar svinēja pirmo uzvaru, ar 9:5 sakaujot "Talsus/Triobet". Junioru izlases komandas uzbrukumā lieliski darbojās ulbrokietis Reino Ješēvics, kura kontā trīs vārtu guvumi un viena rezultatīva piespēle, ar "hat-trick" izcēlās arī kocēnietis Leo Lapiņš. Tieši šie abi florbolisti ir rezultatīvākie "Latvija U19" sastāvā – Ješēvicam 7 (4+3) punkti, Lapiņam – seši goli. Junioru komandas vārtu drošība šodien droši vien tiks uzticēta Markusam Plūdumam, kurš vienā spēlē sargāja "Latvija U19" vārtus, darīdams to diezgan sekmīgi – 84.21% atvairītu metienu.
"Ķekavas Bulldogs" (12.v.) deviņās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras (ar 6:5 papildlaikā tika pārspēta "Lielvārde", bet "Jelgavas novadu" ķekavieši uzvarēja ar 7:2.). Šobrīd Ķekavas komanda piedzīvojusi trīs zaudējumus pēc kārtas, pēdējais no tiem bija savā laukumā pret Stalbes "Pārgauju" (7:9). Rezultatīvākais "Ķekavas Bulldogs" sastāvā ar 12 (5+7) punktiem ir Gints Klēģers, Matīsam Jansonam 10 (6+4) punkti, bet Klāvam Ozoliņam 9 (8+1) punkti.
Spēles tiešraide: ŠEIT

"Latvija U19" spēlētāji:

Nr.p.k.Vārds un UzvārdsP.Klubs
1.Markuss PlūdumsVTalsi/Triobet
2.Kārlis PetrovskisAUlbroka/FS Masters
3.Ričards EglītisUFBK Valmiera/ViA
4.Toms ZālmanisAIrlava/Avant
5.Valdis VāversUFK Bauska
6.Rolands KovaļevskisUFK Bauska
7.Jānis MelderisACēsu alus/Lekrings
8.Leo LapiņšURubene
9.Matīss MālnieksARubene
10.Olafs ZvīnisUSK Pārgauja
11.Kristers EglītisUUlbroka/FS Masters
12.Reino JešēvicsUUlbroka/FS Masters
13.Ričards DēvitsAKurši
14.Pauls ErenbotsACēsu alus/Lekrings
15.Edgars BalodisULekrings
16.Ričards KornsUUlbroka/FS Masters
17.Edvards Voldemārs KažmersUValmiera/ViA
18.Roberts TrepšsVRubene

Galvenais treneris: Īro Parviainens
Treneris: Kristians Bjorkstens
Treneris: Aigars Belasovs
Vārtsargu treneris: Jānis Sīka

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.