Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Janičenoks: "Nezaudējām koncentrēšanos un uzvarējām"

Janičenoks: "Nezaudējām koncentrēšanos un uzvarējām"
Kristaps Janičenoks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"PAOK ir laba un pieredzējusi komanda, bet arī mēs tāda esam," pēc svarīgās un vēsturiskās uzvaras pār Saloniku PAOK ULEB Eiropas kausa izcīņas B grupas priekšpēdējā spēlē sacīja Rīgas VEF kapteinis un rezultatīvākais spēlētājs Kristaps Janičenoks.

"Vēlos apsveikt PAOK komandu par cīnīšanos līdz galam un PAOK līdzjutējus par to, ka viņi saprot basketbolu," kā ierasts, pēcspēles komentāru treneris Butauts sāka ar komplimentiem pretiniekiem. "Mēs neuzsākām spēli labi, bet ar katru mirkli uzlabojām sniegumu. Beigas izvērtās ļoti sarežģītas, bet, pateicoties arī veiksmei, pelnīti izcīnījām uzvaru."

Komandas kapteinis Kristaps Janičenoks kļuva par rezultatīvāko mača spēlētāju ar 21 gūto punktu. "Ieradāmies Salonikos, sagatavojušies ļoti sarežģītai spēlei. PAOK ir laba un pieredzējusi komanda, bet arī mēs tāda esam. Nesākām labi, bet pēc pirmās ceturtdaļas vadību vairs nezaudējām. Beigas bija ļoti līdzīgas, bet mēs nezaudējām koncentrēšanos un izcīnījām uzvaru."

"Šī bija ļoti grūta spēle. VEF ir ātra komanda, kas spēlē ātru un dinamisku spēli. Mums vajadzēja to apturēt, bet mēs to neizdarījām," pēc mača sacīja PAOK galvenais treneris Anastasioss Markopuloss. "Otrajā puslaikā spēlējām labāk, izdevās liela daļa no iecerētā, bet pretinieku trīspunktu metieni mūs tiešām ievainoja. Nebijām gatavi, ka vini metīs ar 44 procentu precizitāti no distances."

"Šī bija fiziski grūta spēle," komentēja PAOK uzbrucējs Markuss Gorī. "VEF iemeta pārāk daudz trīspunktniekus pirmajā puslaikā. Otrajā puslaikā uzlabojām aizsardzību un bijām tuvu tam, lai uzvarētu. Bija jānospēlē gudri pēdējās sekundēs, bet mēs zaudējām. Zinājām, ka ir jāuzvar, bija spiediens, bet ne jau tā bija problēma. Mums vienkārši nedaudz pietrūka beigās."

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to Eurocup


Slēpts komentārs: Šindleru Jēkabs
, 2011-12-14 01:24, pirms 12 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Grieķi taču ir vēl švakāki par bulgāriem! PAOK pat netiktu LBL astotniekā, kur nu vēl cīnīties ar zvaigžņoto VEF! Tad nu gan sasniegums Janičenokam...
atradies vecis kur tadi līņi rodas kā tu
, 2011-12-14 03:23, pirms 12 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Grieķi taču ir vēl švakāki par bulgāriem! PAOK pat netiktu LBL astotniekā, kur nu vēl cīnīties ar zvaigžņoto VEF! Tad nu gan sasniegums Janičenokam...
Prieks,ka jūties gudrāks par totolizātora likmju sastādītājiem.
, 2011-12-14 10:21, pirms 12 gadiem
vai tikai atkal trīnīšus nesalādēja... nē, nu tas arī ir jāmāk, bet ja viss basketbols uz to balstās...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā Palangā. Foto: Matas Baranauskas

FIBA Eirolīga izsludina jaunu formātu, TTT pēc valstu ranga jāspēlē kvalifikācijā

"EuroLeague Women" 2024.-2025. gada sezonā pāries uz starptautiskajā basketbolā vēl nebijušu formātu ar jaunu izslēgšanas spēļu sistēmu, liecina Sacensību komisijas ierosinātie un "FIBA Europe" valdes maijā apstiprinātie noteikumi.
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix
1

Pirmo reizi karjerā par Eirolīgas sezonas MVP atzīts Maiks Džeimss

LETA. "Monaco" saspēles vadītājs Maiks Džeimss atzīts par ULEB Eirolīgas šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju, amerikāņu basketbolistam šo atzinību izpelnoties pirmo reizi karjerā.
Markuss Hovards. Foto: Baskonia

''Baskonia'' ilgtermiņā pagarina līgumu ar uzbrukuma līderi Hovardu

Spānijas ACB līgas klubs ''Baskonia'' paziņojis, ka līdz 2027./2028. gada sezonas beigām ir pagarinājis līgumu ar uzbrukuma līderi Markusu Hovardu.