Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Foto: Berķis testē pasaules rallija līmeņa ''Ford Fiesta R5'' auto

Testus pirms Alūksnes rallija ar ''Ford Fiesta R5'' auto aizvadījis ''Neiksans Rally Sport'' komandas pilots Jānis Berķis, kurš šosezon plāno startēt tieši ar šo auto.
Foto: Neiksans Rally Sport


Foto: wrc.com

Latvijas WRC posmā "Rally1" klasē debitēs somu pilots Pajari

Somu autosportists Sami Pajari guvis iespēju pasaules rallija čempionāta posmā "Tet Rally Latvia" pirmo reizi karjerā startēt ar "Rally1" klases auto. Līdzīgi kā Mārtiņam Seskam, arī šim pilotam pie tādas iespējas tikt palīdzēja čempionāta rīkotājs "WRC Promoter".
Ots Tanaks. Foto: Honza Fronek

Tanaks: "Tas ir nežēlīgi, ka Ožjē bija jāzaudē šādi"

Pēc tam, kad Sebastjēnam Ožjē Sardīnijas WRC posma pēdējā ātrumposmā plīsa riepa, visai negaidīti par uzvarētāju ar 0.2 sekunžu pārsvaru kļuva Ots Tanaks. Igaunis atzīst, ka nav cerējis uz šādu panākumu, jo galveno uzmanību veltījis punktu gūšanai.
Mārtiņa Seska ekipāža. Foto: Facebook.com/MartinsSesksRallying
4

Zināmi Seska/Franča ekipāžas pretinieki Polijas WRC un Zviedrijas ERC posmos

Sacensību organizatori publiskojuši dalībnieku sarakstu pasaules rallija čempionāta nākamajam posmam Polijā, kā arī Eiropas rallija čempionāta posmam Zviedrijā. Abās sacīkstēs startēs Mārtiņa Seska un Renāra Franča ekipāža.