Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

"Tenerife" Spānijas "La Liga" pirmajā pārspēlē iztur "Girona" spiedienu

"Tenerife" Spānijas "La Liga" pirmajā pārspēlē iztur "Girona" spiedienu
"Girona" pret "Tenerife". Foto: CD Tenerife

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu pārspēļu pirmajā cīņā "Girona" nespēja izmantot apjomīgo pārsvaru, savā laukumā cīnoties neizšķirti (0:0) pret "Tenerife".

• Katalonijas klubs "Girona" šovakar krietni ilgāk kontrolēja bumbu (69-31 (%)), kā arī veica par 13 sitieniem vairāk (16-3). Žironas vienībai gan neizdevās izveidot daudz ļoti spilgtu vārtu gūšanas epizožu.

• Atbildes cīņa 19. jūnija vēlā vakarā norisināsies Tenerifē.

• "Girona" iepriekšējo reizi Spānijas meistarsacīkšu augstākajā divīzijā spēlēja 2018./19. gada sezonā, savukārt "Tenerife" "La Liga" čempionātā pēdējoreiz piedalījās 2009./10. gada sezonā.


Kiljans Mbapē. Foto: Reuters/Scanpix
10

150 miljonu eiro bonuss par līguma parakstīšanu – Mbapē pāreja uz "Real"

UEFA Čempionu līgas uzvarētāja un Spānijas čempione Madrides "Real" nokārtojusi dokumentus un tuvākajā laikā pavēstīs par Francijas izlases uzbrucēja Kiljana Mbapē pievienošanos. Reaktīvais futbolists bonusā par līguma parakstīšanu saņems 150 miljonus eiro, vēstī BBC.
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix
6

Mbapē parakstījis dokumentus, lai kļūtu par Madrides ''Real'' futbolistu

Futbola apskatnieks Fabricio Romāno ziņo, ka francūzis Kiljans Mbapē ir parakstījis visus nepieciešamos dokumentus, lai kļūtu par karaliskā Madrides ''Real'' futbolistu. Oficiāls paziņojums gaidāms nākamās nedēļas laikā.
Hansi Fliks. Foto: SIPA/Scanpix
7

Oficiāli: vācietis Fliks kļūst par jauno ''Barcelona'' galveno treneri

Spānijas klubs ''Barcelona'' paziņojis, ka par tās jauno galveno treneri iecelts bijušais ''Bayern'' un Vācijas izlases treneris Hansi Fliks, ar kuru noslēgts līgums uz nākamajām divām sezonām.