Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Grigorjeva: "Asaras birst, jo ceļš uz 4. olimpiskajām spēlēm ir beidzies"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Grigorjeva: "Asaras birst, jo ceļš uz 4. olimpiskajām spēlēm ir beidzies"
Anastasija Grigorjeva. Foto: lsfp.lv

Latvijas cīņas leģenda Anastasija Grigorjeva šo olimpisko ciklu noslēdza uz lāpstiņām. Sociālajos tīklos sportiste pauž, ka aizvadīts karjeras grūtākais sagatavošanās posms.

Kā jau ziņots, olimpiskā cikla pēdējā kvalifikācijas turnīrā Grigorjeva tika nolikta uz lāpstiņām.

"Ceļš uz Parīzes olimpiskajām spēlēm ir beidzies. Tas noteikti bija morāli grūtākais sagatavošanās posms manā karjerā. Tikai es pati zinu, cik daudz nostrādāju, cik daudzām lietām izgāju cauri un cik daudz spēka man prasīja šīs olimpiskais cikls. Rezultāts ir tāds, kāds tas ir, un es to pieņemu," atzīst Anastasija Grigorjeva.

"Gribu no sirds pateikties visiem, kuri ticēja un mani atbalstīja šajā trakajā olimpiskajā ciklā. Gribu pateikties manam trenerim Armandam Zvirbulim. Diez vai tu pats saproti, cik fantastisks cilvēks un treneris esi. Paldies visai tavai ģimenei, ka biji klāt visā sagatavošanās posmā. Paldies Daugavpils pilsētas pašvaldībai un sporta pārvaldei, Latvijas Olimpiskajai komitejai, Latvijas Olimpiskai vienībai, sporta ārstiem, fizioterapeitiem, ģimenei un draugiem," saka brīvās cīņas pārstāve.

"Asaras birst, jo ceļš uz ceturtajām olimpiskajām spēlēm ir beidzies. Atskatoties atpakaļ, varu droši teikt, ka mēs izdarījām visu, ko varējām, un pat vairāk. Bet tik un tā sāp," atzīst sportiste, kurai šodien ir 34 gadu jubileja. "Laiks atpūtai. Nopelnīju vasaras brīvlaiku."

Grigorjeva ir Tokijas olimpisko spēļu piektās vietas ieguvēja (2021), četrkārtējā Eiropas čempione (2009, 2013, 2014, 2016), divkārtējā pasaules bronzas medaļniece (2014, 2017) un divu bērnu māmiņa.

Izmantotie resursi:

  +2 [+] [-]

, 2024-05-12 14:07, pirms 3 nedēļām
Nākamais mērķis - pasaules čempionāta fināls!

     [+] [-]

, 2024-05-12 18:05, pirms 3 nedēļām
Velc rokās boksa cimdus un zvani Danai Baltajam un lūdzies lai dod iespēju MMA !