Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

''Metta'' vienojas par ilgtermiņa sadarbību ar treniņbāzes galveno būvnieku

''Metta'' vienojas par ilgtermiņa sadarbību ar treniņbāzes galveno būvnieku
Foto: FS Metta

Futboal skola ''Metta'' paziņojusi par sadarbības partnerības un memoranda noslēgšanu ar SIA “Hagberg”.

11. aprīlī Hagberg mācību centra teritorijā tika aizvadīts svinīgs pasākums un preses konference, kurā parakstīts sadarbības memorands.

FS Metta un SIA “HAGBERG” parakstīja Sadarbības memorandu uz pieciem gadiem, uzņēmumam kļūstot par oficiālo skolas atbalstītāju.

SIA “HAGBERG, kā FS Metta treniņbāzes galvenais būvnieks, veiks kvalitatīvas, mūsdienīgas un ikdienas treniņu procesam piemērotas vides izveidi, vienlaikus abi partneri radīs platformu jauno futbolistu prasmju un iemaņu pilnveidei, kas ilgtermiņā nodrošinās jauniešu konkurētspēju darba tirgū.

Treniņbāzes būvniecībā ir saņemts arī Latvijas futbola federācijas piepūšamās halles programmas atbalsts – LFF kopā ar partneri Duol nodrošinās halles membrānas uzstādīšanu.

Plānotās kopējā projekta izmaksas: €3,500,000. Plānotais izpildes termiņš: 12 mēneši.

''Šis ir unikāls partnerības projekts un vairāku nozares entuziastu kopdarbs, caur kuru gribam veicināt iespējas jauniešiem attīstīties par daudzpusīgām, nobriedušām un konkurētspējīgām personībām darba tirgū. Atbalstot terniņbāzes būvniecību un iesaistoties šajā projektā kā darba devējam, kas jauniešiem dod iespēju uzsākt, iespējams, savās pirmās darba gaitas vai prakses iespējas. Mēs zinām, ka par profesionāliem futbolistiem kļūst vien 2-3% no visie m jauniešiem, kuri ikdienā trenējas, bet ir jaunieši, kuru profesionālā dzīve visdrīzāk nesaistīties ar profesionālo sportu. HAGBERG dod iespēju jau tagad pilngadīgiem jauniešiem apgūt praktiskas darba iemaņas, iesaistīties reālā darba tirgū un veidot veiksmīgu karjeru ārpus sporta, saglabājot sporta aktivitātes kā veselīga dzīves veida un sabalansētas dzīves sastāvdaļu,'' paziņojumā citēts ''Hagbergs'' īpašnieks Ivars Lukaševičs.

FS ''Metta'' līdzdibinātājs Ģirts Mihelsons: ''Latvijas sportā šis ir unikāls piemērs, kur līdzīgi domājoši partneri no sporta un uzņēmējdarbības vides veic savu ieguldījumu nākotnes sabiedrības veidošanā. Abas organizācijas ir sociāli atbildīgas un jau ilglaicīgi ir apliecinājušas savas rūpes un ieguldījumu jauniešu attīstībā un izglītotu profesionāļu audzināšanā. METTA un HAGBERG sadarbība arī norāda uz domāšanas maiņu Latvijas sabiedrībā - bieži vien pieminam Skandināvijas labo piemēru, tāpēc uzskatu, ka tieši šādu sadarbību īstenošana mūs pietuvina Skandināvijas dzīves līmenim un attīstības modelim ar veiksmīgu sadarbību un dalītām atbildībām privātajā un nevalstiskajā sektorā.''

Latvijas Futbola federācijas prezidents Vadims Ļašenko: ''Futbola haļļu būvniecība ir viens no LFF pēdējo gadu svarīgākajiem projektiem, kas gādājis par šādu objektu izbūvi Liepājā un Rēzeknē. Vēl vairāki šādi objekti jau ir izbūves un plānošanas stadijā, un starp tiem ir arī halle topošajā FS Metta treniņbāzē. Ierasti infrastruktūras objektu būvniecībā mēs sadarbojamies ar valsti vai pašvaldībām, taču šis ir viens no pozitīviem piemēriem, kā šāda veida partnerības var izveidot arī ar klubiem. Esam patiesi gandarīti par FS Metta un SIA HAGBERG uzsākto sadarbību un šī projekta būtību, jo tas ne tikai tuvina galvaspilsētu vēl viena svarīga futbola infrastruktūras punkta radīšanai, bet arī sniedz plašāku pievienoto vērtību.''

Parakstot sadarbības memorandu abas puses apņemas:
1. Stiprināt abu pušu atpazīstamību kā sociāli atbildīgām organizācijām, kas ilgtermiņā rūpējas par jauniešu izglītošanu un prasmēm, iepazīstinot viņus ar darba tirgus iespējām.
2. Sniegt iespēju panākumiem gan uz futbola laukuma, gan ārpus tā.
3. Koordinēti sadarboties, kopīgi apzināt iespējas un īstenot konkrētas aktivitātes, lai šī sadarbība primāri kalpotu jauniešu turpmākās karjeras veicināšanai un līdz ar to nestu ieguldījumu Latvijas sabiedrības veidošanā.

Mūsu pienākums ir rūpēties, lai futbolista audzināšana iet kopsolī ar personības attīstību, jo mūsu sabiedrībai vajadzīgi godīgi, spējīgi un daudzpusīgi cilvēki – izglītoti profesionāļi laukumā un ārpus tā.

Izmantotie resursi:
https://www.fsmetta.lv/aktualitates...


, 2024-04-11 20:09, pirms mēneša
Super ziņa, bet es cerēju, ka Mettai tās sēdvietas būs vairāk nekā Hanzas vsk. laukumā
, 2024-04-11 22:17, pirms mēneša
Ambrē rakstīja: Super ziņa, bet es cerēju, ka Mettai tās sēdvietas būs vairāk nekā Hanzas vsk. laukumā
Toties "pilsētā ar nākotni" nezin kad ieraudzīs slēgto futbola halli,kur bērni varētu trenēties cauru gadu.Runā ,ka domes vīri uz bērnu vecāko uzdoto jautājumu par piepūšamo futbola halli esot atbildējuši ,ka Ventspilī pūšot spēcīgs vējšNezin kāpēc Liepāju sauc par vēju pilsētu?Tur vējš nav aizpūtis vēl halli?
, 2024-04-11 22:25, pirms mēneša
alguns rakstīja: Toties "pilsētā ar nākotni" nezin kad ieraudzīs slēgto futbola halli,kur bērni varētu trenēties cauru gadu.Runā ,ka domes vīri uz bērnu vecāko uzdoto jautājumu par piepūšamo futbola halli esot atbildējuši ,ka Ventspilī pūšot spēcīgs vējšNezin kāpēc Liepāju sauc par vēju pilsētu?Tur vējš nav aizpūtis vēl halli?
Ja pareizi uzliktu vējtverus, varētu piepūst burbuli bez elektrības palīdzības!
, 2024-04-11 22:26, pirms mēneša
Kur tas tiks būvēts? Pie Hanzas vidusskolas?
, 2024-04-11 23:11, pirms mēneša
Damokla_zobens_23 rakstīja: Kur tas tiks būvēts? Pie Hanzas vidusskolas?
Energoautomātikas stadions
, 2024-04-11 23:49, pirms mēneša
alguns rakstīja: Toties "pilsētā ar nākotni" nezin kad ieraudzīs slēgto futbola halli,kur bērni varētu trenēties cauru gadu.Runā ,ka domes vīri uz bērnu vecāko uzdoto jautājumu par piepūšamo futbola halli esot atbildējuši ,ka Ventspilī pūšot spēcīgs vējšNezin kāpēc Liepāju sauc par vēju pilsētu?Tur vējš nav aizpūtis vēl halli?
Jā - kaut, kas tāds bija ar to Liepājas tipa piepūšamo halli. Nu mēs tak abi zinam, ka šajā pilsētā tiek lobēts basketbols. Vienīgais komandu sporta klubs, kas ir profesionāls - BK Ventspils. Cik dzirdēts no sporta pārvaldes, tad par slēgto futbola halli runā cik vien izvairīgi iespējams.
Klau - cik es saprotu, tad JFK Ventspils vairs nespēlēs tajos strīpainajos formas tērpos? Man tās formas patika
, 2024-04-11 23:53, pirms mēneša
kā man patīk pasakas , kad izpildījums nāk no pārspēļu čempionu puses
, 2024-04-11 23:55, pirms mēneša
Ambrē rakstīja: Jā - kaut, kas tāds bija ar to Liepājas tipa piepūšamo halli. Nu mēs tak abi zinam, ka šajā pilsētā tiek lobēts basketbols. Vienīgais komandu sporta klubs, kas ir profesionāls - BK Ventspils. Cik dzirdēts no sporta pārvaldes, tad par slēgto futbola halli runā cik vien izvairīgi iespējams.
Klau - cik es saprotu, tad JFK Ventspils vairs nespēlēs tajos strīpainajos formas tērpos? Man tās formas patika
man piepušamā lelle saplīsa kāda 5 spraudienā...
, 2024-04-12 08:58, pirms mēneša
Ri. Bukarts rakstīja: man piepušamā lelle saplīsa kāda 5 spraudienā...
Bronzas naktī?
, 2024-04-12 09:00, pirms mēneša
BenSimmonsBall rakstīja: Energoautomātikas stadions
Paldies par info!

Kaut ko sāku atcerēties. Pirmās runas jau nebija pirms daudziem gadiem?

https://citify.eu/lv/energoautomati...

P.S. Tik zems līmenis - uztaisa baigo relīzi, bet nepiemin pašu galveno (kur atradīsies bāze)...
, 2024-04-12 09:52, pirms mēneša
Damokla_zobens_23 rakstīja: Paldies par info!

Kaut ko sāku atcerēties. Pirmās runas jau nebija pirms daudziem gadiem?

https://citify.eu/lv/energoautomati...

P.S. Tik zems līmenis - uztaisa baigo relīzi, bet nepiemin pašu galveno (kur atradīsies bāze)...
https://www.fsmetta.lv/aktualitates...

Palasi uzmanīgāk gudriniek, tur ir visa info par jauno stadionu.
, 2024-04-12 11:25, pirms mēneša
Jā Hagberg meklē paklāju mainītājus un apkopējus, atrada īsto vietu ne visai gudros sportistus.
Dmitrijs Zelenkovs guva vārtus savā 24. dzimšanas dienā. Foto: Sanita Sparāne/RFS
3

Čempione un līdere RFS atspēlējas Jelgavā, uzvaras pendeli iesit Lipuščeks

Pirmo mājas spēli uz dabīgā seguma aizvadīja arī "Jelgava", kas Jāņa Lūša Zemgales Olimpiskā centra stadionā pirmajā puslaikā ar tiešo brīvsitienu pat izvirzījās vadībā, tomēr punktus čempionei un līderei RFS neatņēma (1:2) un piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas.
Krišjāņa Zviedra pārkāpums pret Džibrilu Geju. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
4

Vārtsargi atvaira pendeles, franču uzbrucēji sit vārtos – "Valmiera" izrauj uzvaru

Pirmo spēli sezonā Jāņa Daliņa stadionā aizvadīja "Valmiera", kas savā laukumā nenosargāja vadību pēc dominances pirmajā puslaikā, tomēr galotnē izrāva uzvaru pār bronzas medaļnieci "Audu" (2:1).
Luka Silagadze. Foto: Mārtiņš Vējš/Virslīga
15

''Liepāja'' izrauj neizšķirtu pret vicelīderi ''Riga'' un pamet pēdējo vietu tabulā

''TonyBet'' futbola Virslīgas 13. kārta startējusi ar pārsteidzošu rezultātu. ''Liepāja'' savā laukumā mača galotnē izrāva neizšķirtu (1:1) pret tabulas vicelīderi ''Riga'' un pameta pēdējo pozīciju turnīra tabulā.