Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Hurricanes" apspēlē čempionus un tiek pie desmitās uzvaras, Terija sērija turpinās

"Hurricanes" apspēlē čempionus un tiek pie desmitās uzvaras, Terija sērija turpinās
Martins Nečass un Viktors Hedmans. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā par otro komandu, kas šosezon savākusi desmit uzvaras, kļuva Karolīnas "Hurricanes", kas pagarinājumā ar 2:1 pieveica iepriekšējo divu gadu čempioni Tampabejas "Lightning".

• Karolīnas "Hurricanes" pagarinājumā guva divus vārtus. Tomēr aizsarga Breidija Šeja iemestā ripa tika atsaukta, jo atkārtojumā konstatēts, ka bija jāfiksē aizmugure.

• Panākumu atnesa čeha Martina Nečasa precīzais metiens. Atmaksājās viņa pacietība, sagaidot Viktora Hedmana neuzmanības brīdi.

• "Hurricanes" ir Metropoles divīzijas līdere. Savukārt Austrumu konferences vadībā atrodas Floridas "Panthers" – pirmā komanda, kas izcīnīja desmit uzvaras.

• Aizvadītās nakts spēle gan nebija tik veiksmīga – "Panthers" izbraukumā ar 3:7 piekāpās Ņūdžersijas "Devils".

• Ar diviem vārtiem izcēlās Andrēass Jonsons, Taja Smita kontā 1+2, bet ar vārtiem un piespēli atzīmējās Niko Hišīrs un Pīkejs Subens.

• Anaheimas "Ducks" ar 3:2 pagarinājumā pieveica Vankūveras "Canucks". Uzvaras ripu iemeta Trojs Terijs, kurš ar punktiem atzīmējies jau 12 spēlēs pēc kārtas. Rezultatīvāko spēlētāju sarakstā viņam pieder sestā vieta.

• Sešas uzvaras pēc kārtas izcīnījusi Losandželosas "Kings" – 3:2 pagarinājumā pret Monreālas "Canadiens".

• Bet četru uzvaru sērija pārtrūkusi Edmontonas "Oilers". Konoram Makdeividam gūstot vārtus un ar punktiem izceļoties 11. spēlē pēc kārtas bija par maz – 2:4 viesos pret Detroitas "Red Wings". Leons Draizaitls palika tukšā.

Regulārā sezona, 10. novembris

SpēleRez.SpēleRez.
Bruins - Senators3:2Canadiens - Kings2:3 P
Lightning - Hurricanes1:2 PDevils - Panthers7:3
Red Wings - Oilers4:2Jets - Blues2:3 PM
Blackhawks - Penguins3:2 PMFlames - Sharks1:4
Canucks - Ducks2:3 PGolden Knights - Kraken4:2

, 2021-11-10 08:50, pirms 3 gadiem
Musejie chekeri atkal bez punktiem,zeel... vot bija laiki,kad lasiju ka Ozolins 1+2, 3+0 utt
Konors Makdeivids un Stjuarts Skiners. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Makdeivids: "Ne vienmēr uzvaram skaisti, bet galvenais, ka uzvaram"

Nacionālās hokeja līgas (NHL) finālu sasniegusi Edmontonas "Oilers" ar kapteini Konoru Makdeividu priekšgalā. Centra uzbrucējs pēc uzvaras sērijā pret Dalasas "Stars" pauda, ka nācies saskarties ar augošas komandas problēmām, bet viņš ir priecīgs par to, kur komanda atrodas tagad.
Edmontonas "Oilers" hokejisti pēc smagi izcīnītā triumfa Rietumu konferencē. Foto: Codie McLachlan/AFP/Scanpix
16

Dalasa dominē, taču "Oilers" izmanto 20% no metieniem un pēc 18 gadiem atgriežas finālā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences izspēlē pirmoreiz kopš 2006. gada triumfējusi Edmontonas "Oilers", kura šonakt veica par 25 (!) metieniem mazāk (10-35), taču spēja ar 2:1 pieveikt Dalasas "Stars".
Floridas "Panthers" tiek pie trofejas, kuru pasniedz Austrumu konferences čempionei. Foto: AFP./Scanpix
22

Balinska pārstāvētā "Panthers" otro gadu pēc kārtas spēlēs Stenlija kausa finālā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noskaidrota pirmā Stenlija kausa izcīņas fināliste. Par to kļuvusi Floridas "Panthers", kuras rindās 26 regulārā turnīra spēles aizvadīja latviešu aizsargs Uvis Balinskis. "Pathers" pieveica Ņujorkas "Rangers" ar 2:1, uzvarot sēriju sešās spēlēs (4-2).