Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Šodien viena sieviešu un piecas vīriešu Virslīgas spēles

Šodien viena sieviešu un piecas vīriešu Virslīgas spēles
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Šodien Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēles notiks Ulbrokā, Rīgā, Talsos, Lielvārdē un Ķekavā, bet sieviešu komandas sacentīsies Ādažos. Spēli starp "Lielvārdi" un "Valmiera/ViA" interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 15.30 "Ulbroka/FS Masters" – "Ķekava" (Ulbrokas sporta kompleksā)
"Ulbroka/FS Masters" (10.v.) sezonu sāka ar divām uzvarām, bet nu piedzīvojusi jau četrius zaudējumus pēc kārtas. Vakar ulbrokieši ar 4:6 piekāpās Virslīgas debitantam FK "Madona". 13 (10+3) punktus Ulbrokas komandas labā guvis spēlējošais treneris Ainārs Juškēvičs, 12 (4+8) punkti Pētera Freimaņa kontā. Vārtsargs Edgars Augstkalns atvairījis 75.49 % pretinieku metienu.
"Ķekava" (3.v.) svinējusi uzvaru astoņās no 11 spēlēm. Savā iepriekšējā mačā "Ķekava" ar 11:4 uzvarēja "Ķekavas Bulldogus". Rezultatīvākais starp ķekaviešiem ar 30 (18+12) punktiem ir Ēriks Akulovs, bet starp vārtsargiem nedaudz labāk veicies Ivaram Dišereitam, kurš neitralizējis 83.52 % metienu.

Pulksten 18.00 "RTU/Inspecta" – "Kurši" (Rīgas Olimpiskajā sporta centrā)
Rīgas "RTU/Inspecta" (4.v.) astoņās spēlēs izcīnījusi septiņas uzvaras. Vakar studenti viesos ar 15:5 sakāva FBK "Valmiera/ViA". Uzbrukumā no rīdziniekiem vislabāk veicies Atim Blindam, kuram jau 31 (17+14) punkts. Rīgas komandas vārtsargs Viesturs Kikors atvairījis 81.16 % metienu.
Liepājas "Kurši" (6.v.) deviņās spēlēs izcīnījusi sešas uzvaras. Vakar liepājnieki savā laukumā uzņēma Stalbes "Pārgauju", ko pārspēja ar 7:5. Rezultatīvākais "Kuršu" rindās ar 17 (8+9) punktiem ir Gints Siliņš, bet vārtsargs Edgars Rimarenko neitralizējis 76.06 % pretinieku metienu.

Pulksten 19.00 "Talsi/Triobet" – FK "Rīga" (Talsu Valsts ģimnāzijas sporta hallē)
"Talsi/Triobet" (14.v.) piedzīvojusi zaudējumus visās deviņās spēlēs. Pēdējā neveiksme bija mačā pret "Lielvārdi" – 3:17. Talsenieks Amirs Alsaids savā komandā ar 10 (8+2) punktiem ir rezultatīvākais, Daneks Balodis guvis 9 (7+2) punktus. Talsu komandas vārtsargs Kristiāns Ķīlis atvairījis 73.03 % pretinieku metienu.
FK "Rīga" (5.v.) uzvarējis septiņos no 10 mačiem. Pēdējā spēlē rīdzinieki piedzīvoja neveiksmi – 5:12 pret "RTU/Inspecta". "Rīgas" uzbrukuma līderis Alvis Dāle ar 39 (24+15) punktiem ir rezultatīvākais visā Virslīgā. Vārtsargs Edgars Jemeļjanovs atvairījis 85.99 % metienu.

Pulksten 19.00 "Lielvārde" – FBK "Valmiera/ViA" (Lielvārdes novada sporta centrā)
"Lielvārde" (8.v.) septiņās spēlēs izcīnījusi četras uzvaras. Savā iepriekšējā mačā lielvārdieši viesos ar 11:5 pieveica "Ķekavas Bulldogus". Rezultatīvākais Lielvārdes komandā ar 21 (7+14) punktiem ir Toms Akmeņlauks, bet starp vārtsargiem vislabāk veicies Armandam Puķītim, kurš atvairījis 85.37 % metienu.
FBK "Valmiera/ViA" (9.v.) 10 spēlēs izcīnījis trīs uzvaras. Vakar valmierieši savā laukumā ar 5:15 atzina "RTU/Inspecta" pārākumu. Valmierieši Dāgs Rozenbahs un Mārtiņš Kājiņš guvuši pa 13 punktiem, bet vārtsargs Renārs Arājs ticis galā ar 79.36 % pretinieku metienu.
Spēles tiešraide: ŠEIT.

Pulksten 19.00 "Ķekavas Bulldogi" – FK "Madona" (Ķekavas sporta namā)
"Ķekavas Bulldogi" (13.v.) zaudējusi visās 10 spēlēs, tiekot tikai pie viena punkta. Pēdējā neveiksme piedzīvota mačā pret "Ķekavu" – 4:11. Divi komandas spēlētāji guvuši pa 14 punktiem – Klāvs Ozoliņš un Matīss Jansons, bet vārtsargs Edgars Gailītis neitralizējis 76.39 % pretinieku metienu.
FK "Madona" (11.v.) astoņās spēlēs izcīnījis divas uzvaras. Vakar madonieši viesos ar 6:4 pārspēja "Ulbroka/FS Masters" florbolistus. Rezultatīvākais Madonas komandā ar 14 (8+6) punktiem ir Elvijs Jankovskis, bet vārtsargs Valērijs Bodnieks atvairījis 78.91 % pretinieku metienu.

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 15.00 FK "Ādaži" - RSU (Ādažu sporta namā)
FK "Ādaži" (5.v.) aizvadījis trīs spēles, kurās izcīnīta viena uzvara (2:1 pār RSU). Iepriekšējā mačā ādažnieces viesos ar 0:4 piekāpās "Ķekavas Bulldogs". Ulrika Skakovska un Māra Stapkēviča Ādažu komandas labā guvušas pa diviem punktiem, bet vārtsardze Lāsma Rimša atvairījusi 87.27 % pretinieču metienu.
Rīgas RSU (3.v.) uzvarējusi divās no četrām spēlēm. Pēdējā mačā savā laukumā ar 2:1 tika pārspēts FK "Ķekava". Rezultatīvākā spēlētāja ir aizsardze Ilze Justamente, kurai piecas piespēles, pa četriem punktiem guvušas Santa Muceniece un Santa Torstere. Vārtsardze Monta Čēma atvairījusi 90.59 % metienu.

Izmantotie resursi:
floorball.lv


, 2013-11-10 13:09, pirms 11 gadiem
Par skaistu Lielvardes uzvaru !
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.