Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Atraktīvs ledus tīrītājs izpelnās līdzjutēju uzmanību

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" mājas spēles pārtraukumā otrdien izcēlās kāds ledus tīrītājs.

, 2021-03-10 19:40, pirms 3 gadiem
ŠIEM Zambonis salūzis?
, 2021-03-11 08:53, pirms 3 gadiem
Izcili! Uz Dinamo pirmo maiņu - teicams slidojums, superīga lāpstas pārvaldīšanas tehnika.
Oskars Batņa pret Vāciju. Foto: IIHF

Austrija joprojām kanādiešu murgos: Kanādas lielais medijs Latviju divreiz nosauc par Austriju

Latvijas hokeja izlase otrās trešdaļas beigās pret Vāciju atrodas iedzinējas lomā jau ar 0:7, bet līdzīgi slikta diena gadījusies arī pazīstamajam Kanādas medijam un pasaules čempionāta raidtiesību turētājam TSN, kas Latviju pat divreiz sajauca ar Austriju, kas kanādiešiem pēc sensacionālās atspēlēšanās (pēdējā trešdaļā no 1:6 uz 6:6, pagarinājumā tomēr uzvarēja Kanāda) murgos droši vien rādījās visu nakti. Taisnības labad jāpiebilst, ka dažos pirmajos ierakstos sociālajos tīklos TSN Latviju sauca par Latviju un pēc vāciešu sestajiem vārtiem beidzot atgriezās uz pareizās takas.
Petrs Mrāzeks. Foto: IIHF

Čehu vārtsargs pretinieku pārstāvim trāpa ar ripu pa pieri un uzdāvina savu nūju

Pasaules hokeja čempionāta saimniece Čehija vakar svinēja otro uzvaru, atspēlējoties no 1:3 un ar 6:3 pārspējot Norvēģiju. Ne tā labākā pirmā spēle turnīrā padevās Čikāgas "Blackhawks" pamatvārtsargam Petram Mrāzekam.
Helmuts Balderis priekšplānā. Foto: LHF
16

71 gadu vecais Balderis vērtīgākais spēlētājs, LHF komanda grauj Saeimas vienību

LETA. Latvijas Hokeja federācijas (LHF) komanda šodien hokeja draudzības spēlē pārliecinoši ar 11:2 uzvarēja Saeimas komandu.