Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Tangejam 1+3, "Flames" apspēlē "Jets", "Penguins" astotā uzvara pēc kārtas

Tangejam 1+3, "Flames" apspēlē "Jets", "Penguins" astotā uzvara pēc kārtas
Džeroms Iginla, Dereks Smits, Alekss Tangejs
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās Hokeja līgas (NHL) spēlē uzvaru izcīnīja Kalgari "Flames", kas savā laukumā ar 5:3 apspēlēja Vinipegas "Jets". Uzvarētāju rindās ar četriem rezultativitātes punktiem izcēlās Alekss Tangejs.

Jau pirmā perioda pirmajās 13.minūtēs "Flames" guva trīs vārtus (divus no tiem – vairākumā), panākot 3:0. Tomēr perioda izskaņā 122 sekunžu laikā "Jets" spēja divus vārtus atgūt, samazinot rezultātu līdz minimumam – 3:2. Otrajā periodā mājinieki palielināja savu pārsvaru līdz 4:2, bet trešās trešdaļas vidū atjaunoja triju vārtu pārsvaru – 5:2. Nedaudz vēlāk viesiem izdevās vienus vārtus atgūt.

Uzvarētāju rindās lielisks bija Alekss Tangejs, kurš guva vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles, tādejādi piedaloties četros vārtu guvumos no pieciem. Vārti un divas piespēles Džeroma Iginlas rēķinā.

Citā mačā Henriks Zeterbergs guva divus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, kaldinot Detroitas "Red Wings" uzvaru savā laukumā pār Losandželosas "Kings" ar 4:3. Spēles gaitā "sarkanie spārni" trīsreiz atspēlējās, bet uzvaras vārtus mājiniekiem 73 sekundes līdz pamatlaika beigām guva Darens Helms.

Jau trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Austrumu konferences līdere (un vēl nesenā līgas līdere) Ņujorkas "Rangers", kas izbraukumā ar 3:4 atzina Čikāgas "Blackhawks" pārākumu. Savukārt jau astoto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Pitsburgas "Penguins", kas savā laukumā pēcspēles metienos ar 2:1 pieveica Floridas "Panthers".

Izmantotie resursi:
nhl.com


, 2012-03-10 09:08, pirms 12 gadiem
Jāaa..nevaru iedomāties,kas ar Pens notiktu,ja Krosbijs varētu spēlēt..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-10 12:39, pirms 12 gadiem
Žēl, bet Malkins atkal tukšā pēdējās 5cās spēlēs tikkai 1+2, salīdzinot Stemkosa 5cās spēlēs iespētais ir 5+2...
Jācer, ka Malkins saņemsies, jo negribu, lai abas balvas paņem SS, vienu, gan jau viņš ir nodrošinājis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-10 13:56, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: es ceru, ka Kriss vēl uzspēlēs.patīk Pingvīnu hokejs, ātrs un spēcīgs.
Kriss?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-10 18:35, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: es ceru, ka Kriss vēl uzspēlēs.patīk Pingvīnu hokejs, ātrs un spēcīgs.
?????????????????
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
6

Šilovam un Bļugeram sērijas septītā spēle: "Canucks" izšķirošajā kaujā uzņems "Oilers"

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausā atlicis noskaidrot vienu trešās kārtas jeb konferenču finālu dalībnieci, un tā plkst. 4.00 pēc Latvijas laika tiks noskaidrota Vankūveras "Canucks", ko pārstāv Teodors Bļugers un Artūrs Šilovs, un Edmontonas "Oilers" duelī.
Davids Pastrņāks (#88). Foto: AP/Scanpix
2

NHL zvaigzne Pastrņāks kopā ar Zahu jau ielidojuši Čehijā un pastiprina mājiniekus

Pasaules hokeja čempionāta saimniece Čehija bija atstājusi brīvas vietas sastāvā iespējamiem pastiprinājumiem no Nacionālās hokeja līgas un šajā pēcpusdienā tādus arī sagaidīja – pēc Bostonas "Bruins" izstāšanās Stenlija kausa otrajā kārtā palīgā valstsvienībai steiguši uzbrucēji Davids Pastrņāks un Pavels Zaha.
Vankūveras "Canucks" uzbrucējs Broks Besers ar ripu. Foto: Sergei Belski/USA Today Sports/Scanpix
6

"Canucks" izšķirošajā sērijas spēlē nevarēs palīdzēt viens no līderiem Besers

LETA. Latvijas hokejistu Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētajai Vankūveras "Canucks" Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas izšķirošajā spēlē nevarēs palīdzēt uzbrucējs Broks Besers.