Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Zīgresam atkal elitāri vārti, Makāram četri punkti, Markstrems sausā ar 40 no 40

Zīgresam atkal elitāri vārti, Makāram četri punkti, Markstrems sausā ar 40 no 40
Trevors Zīgress. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Anaheimas "Ducks" meistarīgākais uzbrucējs Trevors Zīgress guva lieliskus vārtus, bet tie neglāba no zaudējuma pret Sietlas "Kraken" ar 2:5.

• Otrā perioda pašā sākumā Anaheimas "Ducks" noķēra pretiniekus uz nomaiņu, un Trevors Zīgress apbrīnojami izrēķinājās ar Filipu Grubaueru.

• Taču uzvaru izcīnīja Sietlas "Kraken", kam tas bija piektais panākums pēc kārtas. Džereds Makans iemeta un asistēja, Metijam Benīrsam divas piespēles, bet Grubauers atvairīja 20 metienus.

• Čempione Kolorado "Avalanche" neatstāja cerības Sanhosē "Sharks", savā laukumā uzvarot ar 6:0. Metienu bilance bija līdzīgi nospiedoša – 43:13.

• Keils Makārs panākumu kaldināja ar vārtiem un trim piespēlēm. Atgriezies no smadzeņu satricinājuma, viņš trīs spēlēs ticis pie pieciem punktiem.

• Neitans Makinons trīs zaudējumu sēriju palīdzēja apturēt ar vārtiem un piespēli.

• Kalgari "Flames" izbraukumā ar 1:0 bullīšos pārspēja Minesotas "Wild". Jākobs Markstrems sausajā spēlē atvairīja 40 metienus. Filips Gustavsons tika galā ar 26 metieniem.

• No piecu zaudējumu bedres beidzot izrāpusies Tampabejas "Lightning", kas savā laukumā ar 5:2 apspēlēja Filadelfijas "Flyers". Tampa realizēja trīs no sešiem vairākumiem.

NHL regulārā sezona, 8. marts

SpēleRez.Trīs zvaigznes
Panthers – Golden Knights2:1Lombergs 1+0 Bobrovskis 31/32 Barkovs 1+0
Canadiens – Hurricanes3:4 PMKotkaniemi 0+0 Peceta 1+1 Peskī 0+2
Devils – Maple Leafs3:4Haula 2+1 Palāts 1+2 Metjūzs 1+0
Penguins – Blue Jackets5:4 PKrosbijs 1+2 Zakers 2+0 Foudijs 1+1
Lightning – Flyers5:2Kilorns 2+1 Kučerovs 2+1 Aisimonts 0+0
Islanders – Sabres3:2Fašings 1+1 Beilijs 1+1 Sizikass 1+1
Wild – Flames0:1 PMMarkstrems 40/40 Tofoli 0+0 Gustavsons 26/26
Coyotes – Blues6:2Boids 2+0 Vejmelka 40/42 Kellers 1+2
Avalanche – Sharks6:0Makārs 1+3 Ņičuškins 1+3 Georgijevs 13/13
Kraken – Ducks5:2Makans 1+1 Benīrss 0+2 Grubauers 20/22

Vankūveras "Canucks" uzbrucējs Broks Besers ar ripu. Foto: Sergei Belski/USA Today Sports/Scanpix
4

"Canucks" izšķirošajā sērijas spēlē nevarēs palīdzēt viens no līderiem Besers

LETA. Latvijas hokejistu Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētajai Vankūveras "Canucks" Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas izšķirošajā spēlē nevarēs palīdzēt uzbrucējs Broks Besers.
Artūrs Šilovs vārtos. Foto: Reuters/Scanpix
27

Vankūvera ielaiž piecus vārtus un cieš sakāvi, ''Oilers'' panākot septīto spēli

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas sestajā spēlē sakāvi cietusi Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas izbraukumā ar 1:5 atzina Edmontonas ''Oilers'' pārākumu. Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 3-3.
Mets Dušeins. Foto: AP/Scanpix

Dušeins ar vārtiem otrajā papildlaikā ieved "Stars" konferences finālā

Izceļoties ar precīzu metienu pret savu bijušo komandu, Mets Dušeins Stenlija kausa izcīņas otro kārtu ļāvis pārvarēt Dalasas "Stars" komandai, kas sestajā sērijas mačā ar 2:1 uzvarēja Kolorado "Avalanche", tādējādi kļūstot par trešo pusfinālu sasniegušo komandu.