Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Peress ātrākais trešajā treniņā, Verstapens gandrīz avarē

Peress ātrākais trešajā treniņā, Verstapens gandrīz avarē
Serhio Peress. Foto: Red Bull Content Pool

Veicot pēdējo lidojošo apli Maiami F1 posma trešajā treniņā, Maksam Verstapenam pēc saslīdēšanas knapi izdevās izvairīties no avārijas. Tikmēr labāko rezultātu uzrādīja otrs "Red Bull" pilots Serhio Peress.

Aizvadītās sezonas čempions un Itālijā notikušā iepriekšējā F1 posma uzvarētājs Verstapens bija sasniedzis labākos rezultātus pirmajos divos trases sektoros, kad viņa mašīna saslīdēja pēc uzbraukšanas 14. līkuma apmalei. Neskatoties uz to, Verstapenam tomēr izdevās nobremzēt nekontrolējamo spēkratu un vien nedaudz pietrūka, lai tas ar priekšpusi ietriektos turpat esošajā sienā.

Labāko laiku Verstapens neuzrādīja, paliekot trešajā pozīcijā, kamēr pirmo vietu varēja saglabāt viņa pārinieks Peress. Pašā treniņa izskaņā uz otro vietu pacēlās "Ferrari" pilots Šarls Leklērs, kurš pirms šī posma ir sezonas kopvērtējuma vadībā.

Tikmēr jau pēc pirmajām 15 minūtēm avāriju bija piedzīvojis Estebans Okons. Viņa mašīna saslīdēja 13. līkumā un notika sadursme ar sienu. "Alpine" spēkrats bija pārāk bojāts, lai ar to varētu turpināt braukt, bet tiesneši trasē izkāra sarkanos karogus.

"Mercedes" piloti Lūiss Hamiltons un Džordžs Rasels bija parādījuši progresu pirmajos divos treniņbraucienos, bet šoreiz ierindojās otrajā desmitniekā.

Šovakar plkst. 23:00 pēc Latvijas laika jaunajā Maiami trasē sāksies kvalifikācija.

Maiami "Grand Prix" trešā treniņa rezultāti:

Visas F1 tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.


, 2022-05-07 21:34, pirms 2 gadiem
Interesanti, kādu sodu saņems Ricardo par savu nepārdomāto manevru Starta/Finiša taisnē.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs ātrākais Emīlijas Romanjas "Grand Prix" pirmajos divos treniņos

LETA--AFP. "Ferrari" pilots Šarls Leklērs piektdien bija ātrākais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas septītā posma - Emīlijas Romanjas "Grand Prix" - pirmajos divos treniņos.
Ginters Steiners. Foto: Haas F1 Team
1

Bijušais komandas vadītājs Steiners iesūdz tiesā "Haas"

Iepriekšējais "Haas" vadītājs Ginters Steiners iesūdzējis tiesā savu bijušo komandu par viņam neizmaksāto komisijas naudu un viņa tēla pretlikumīgu izmantošanu mārketinga nolūkos.
Foto: f1.com

Peress: "Maiami posmā "McLaren" komanda bija ātrāka par mums"

Serhio Peress skaidro, ka iepriekšējā nedēļas nogalē notikušās Maiami GP izcīņas startā pieļāva rupju kļūdu sliktās saķeres dēļ, bet, lai izvairītos no sadursmes ar Maksu Verstapenu, nācies atlaist bremzes, kas rezultējās ar vairāku pozīciju zaudēšanu. Tomēr meksikānis atzīst, ka "McLaren" komanda jebkurā gadījumā bija ātrāka.