Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Romualds Vambuts

Foto: Mūsu izlase uzvar arī Ķīnas spēlētājas

Otro spēli pasaules čempionāta 1. divīzijas B grupā, kam turnīrs risinās Ventspilī, aizvadījusi Latvijas sieviešu hokeja izlase, kas mērojās spēkiem ar Ķīnas izlasi. Latvietes noraidījumiem bagātā spēlē guva otro panākumu ar rezultātu 5:1.
Foto: Romualds Vambuts


Kaspars Daugaviņš. Foto: Guntis Lazdāns / Latvijas Hokeja federācija
18

Latvija OS kvalifikāciju hokejā sāks pret Slovēniju, pēdējā cīņa pret Franciju

Latvijas hokeja valstsvienība no 29. augusta līdz 1. septembrim ''Arēnā Rīga'' aizvadīs 2026. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru.
Latvijas hokeja izlase. Foto: IIHF
12

Biļetes uz hokeja olimpisko kvalifikāciju sāks tirgot 10. jūnijā

Latvijas Hokeja federācija informē, ka biļetes uz 2026. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru hokejā, kas notiks Rīgā, tiks sāktas tirgot pirmdien, 10. jūnijā. Cenas būs no septiņiem līdz 41 eiro.
Kaspars Daugaviņš. Foto: Guntis Lazdāns
39

Latvijas izlase nākamajā pasaules čempionātā spēlēs Stokholmas grupā

Svētdien noslēdzās 2024. gada pasaules čempionāts hokejā, kas norisinājās Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā. Nākamo turnīru uzņems Zviedrija un Dānija, un šodien IIHF apstiprinājusi, ka Latvijas valstsvienība spēlēs Stokholmas apakšgrupā.