Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Video: Rīgas "Dinamo" otrajā trešdaļā ielaiž četrus vārtus un kapitulē Znaroka SKA

Kontinentālajā hokeja līgā Rīgas "Dinamo" otrajā trešdaļā ielaida četrus vārtus un savā laukumā kapitulēja līgas vicelīderei Sanktpēterburgas SKA (1:6), kuru trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Klātienē zaudējumā noraudzījās 9034 skatītāji, kas ir rīdzinieku labākais rādītājs šosezon. Video: TVPlay.

, 2017-01-07 22:50, pirms 7 gadiem
Komentus jau dzēšat, kur pieminēts mīkstais juris?
, 2017-01-07 23:02, pirms 7 gadiem
Kad vienreiz tā saucamais sporta centrs beigs propogandēt okupantu turnīru? Ja nezinat par ko es runāju, izlasiet grāmatu-Vēsture 4 klasei.
, 2017-01-07 23:44, pirms 7 gadiem
Laba atmosfēra Arena Riga. Ļoti labs atvalsts neskatoties uz zaudējumu
, 2017-01-08 14:52, pirms 7 gadiem
Ludvigers rakstīja: Kad vienreiz tā saucamais sporta centrs beigs propogandēt okupantu turnīru? Ja nezinat par ko es runāju, izlasiet grāmatu-Vēsture 4 klasei.
Neskaties krievu hokeju ,beidz izlekt,dod naudu,tad būs Tavs projekts-ar vienu muldēšanu mūsu zēniem labāk nepaliek. Es esmu priecīgs ka pamatā ir tikai Rīgas zēni,ne sapirkti ārzemju jefiņi,arī vakar ļoti labi nospēlēja pret ārzemju miljonāriem.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.