Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2953, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Indrašis asistē Habarovskā (+video), Hārtlija vienībai kārtējais zaudējums

Indrašis asistē Habarovskā (+video), Hārtlija vienībai kārtējais zaudējums
Miks Indrašis. Foto: Deniss Dudujevs, HC Vityaz

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētais Maskavas apgabala "Vityaz" šodien viesos piekāpās Habarovskas "Amur" - 1:2 pēcspēles metienos. Latvietis izcēlās ar rezultatīvu piespēli. Boba Hārtlija trenētā čempionvienība Omskas "Avangard" pēdējās četrās spēlēs piedzīvojusi trīs zaudējumus.

Habarovskas "Amur" un Maskavas apgabala "Vityaz" mača pirmajā periodā vairāk uzbruka mājinieki, taču rezultāts saglabājās sākotnējais - 0:0. Otrajā periodā iniciatīvu pārtvēra viesi no Piemaskavas un pēdējā minūtē guva vārtus - Miks Indrašis pretinieku zonā sagaidīja, kamēr uz brīdi atbrīvosies kanādietis Daniels Odets, sekoja piespēle un teicams metiens (0:1).

Video: HC Vityaz / KHL

Trešā perioda pirmajā minūtē "Amur" uzvarēja iemetienā pie viesu vārtiem, ripu ieguva čehu uzbrucējs Dāvids Tomāšeks, kurš izslidoja starp Indraši un Odetu, no tuvas distances metiens bija precīzs - 1:1. Papildlaika priekšpēdējā minūtē Indrašis un Odets pretinieku zonā pazaudēja ripu, "Amur" uzbrucējs izlidoja vienatnē pret "Vityaz" vārtsargu Iļju Ježovu, kurš izrādījās pārāks. Pēcspēles metienos Indraša raidījums tika atvairīts, arī viņa komandas biedriem nesekmējās, līdz ar to uzvarēja "Amur" - 2:1.

Piemaskavas kluba rindās Miks Indrašis spēlēja otrajā uzbrucēju virknējumā ar krievu Mihailu Smoļinu un kanādieti Danielu Odetu, uz ledus pavadīja 14:13 minūtes (starp laukuma spēlētājiem 11. lielākais laiks komandā), izpildīja piecus metienus pa vārtiem un veica spēka paņēmienu, kā arī uzvarēja piecos no sešiem iemetieniem.

Indraša komanda uz dažām stundām pacēlās uz devīto pozīciju Rietumu konferencē, bet Tālo Austrumu vienība pakāpās uz astoto vietu austrumos. Jaunās sezonas pirmajās 14 spēlēs "Vityaz" klubs izcīnījis 13 punktus, latviešu uzbrucēja krājumā ir trīs vārti un sešas rezultatīvas piespēles, kā arī uzvaras "bullītis".

Boba Hārtlija trenētā čempionvienība Omskas "Avangard" izbraukumā piekāpās Jekaterinburgas "Avtomobilst" (2:5) un Austrumu konferencē ieņem vien sesto pozīciju, pēdējās četrās spēlēs piedzīvoti trīs zaudējumi. Galvenā trenera asistenta Sanda Ozoliņa pārstāvētais Ņižņijnovgorodas "Torpedo" viesos apspēlēja Novosibirskas "Sibir" (3:0) un pacēlās uz astoto vietu rietumos. Vārtsargu trenera Sergeja Naumova pārstāvētais Maskavas CSKA šovakar tika galā ar Pekinas "Kunlun Red Star" - 4:1.

KHL mači 4. oktobrī

Amur - Vityaz2:1 PM
Admiral - Dinamo R1:2
Sibir - Torpedo0:3
Avtomobilist - Avangard5:2
Traktor - Jokerit3:2 PM
CSKA - Kunlun Red Star4:1

Izmantotie resursi:
khl.ru


, 2021-10-04 22:01, pirms 3 gadiem
Hārtliju patrieks!
, 2021-10-04 23:25, pirms 3 gadiem
"51. minūtē "Amur" panāca 2:1, tomēr pēc video atkārtojumu izvērtēšanas tika konstatēta "Vityaz" vārtsarga bloķēšana - 1:1."
Šajā gadījumā vārtus neieskaitīja nevis vārtsarga bloķēšanas dēļ, bet gan tāpēc, ka tie tika gūti ar slidu.
, 2021-10-04 23:28, pirms 3 gadiem
interesanti cik ilgi Indrašis noturēsies - vērtējumi tur diezgan negatīvi. Vitjaz no leģionāriem gaida top3 līmenī, Miks to īsti nevelk un savā pusē ļoti daudz salaiž ..
, 2021-10-05 07:31, pirms 3 gadiem
Daniel rakstīja: interesanti cik ilgi Indrašis noturēsies - vērtējumi tur diezgan negatīvi. Vitjaz no leģionāriem gaida top3 līmenī, Miks to īsti nevelk un savā pusē ļoti daudz salaiž ..
Nu vins ir ceturtais aiz 3 citiem legionariem, kuri ari vairak sanjem. Neredzu te neko sliktu. Ja 60 speles bus ap 40 punktiem, tad sezona bus ljoti laba + vins var iemest bullishus.
, 2021-10-05 08:31, pirms 3 gadiem
Daugaviņam jau ar nezko labāk nesokas Šveicē,tik komentētāji iecienījuši viņa uzvārdu,tāpat kā Indraša Khlā
Miks Indrašis. Foto: LHF
50

Miks Indrašis iekļauts Latvijas hokeja izlases kandidātu lokā

Portāls ''Delfi'' informē, ka hokejists Miks Indrašis ir iekļauts Latvijas hokeja izlases kandidātu sarakstā uz 2023. gada pasaules čempionātu hokejā. 2022. gada vasarā tika ziņots, ka Indrašis ir parakstījis līgumu ar Maskavas ''Spartak'', vēlāk spēlētājam gan to noliedzot un izvēloties karjeru turpināt Vācijas DEL līgā.
Miks Indrašis. Foto: Deniss Dudujevs, HC Vityaz
27

LHF ģenerālsekretārs Pļāvējs par spēlēšanu KHL: "Vairāki hokejisti paši uzdeva jautājumus"

Trešdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas "Spartak" paziņoja par līguma noslēgšanu ar uzbrucēju Miku Indraši, un Latvijas sabiedrībā lēmums izsauca plašu pretreakciju. Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Roberts Pļāvējs sarunā ar LTV pauda, ka par šo jautājumu ar hokejistiem runāts gan pirms pasaules čempionāta, gan turnīra laikā.
Leonīds Tambijevs. Foto: hcadmiral.ru
5

Indrašim noraidījums, Tambijeva vadītā "Admiral" gūst otro uzvaru pēc kārtas

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) otro panākumu pēc kārtas izcīnīja Leonīda Tambijeva un Andreja Banadas trenētā, kā arī latviešu hokejistu Mika Indraša un Riharda Bukarta pārstāvētā turnīra pastarīte Vladivostokas "Admiral", kas savā laukumā ar 4:3 pārspēja Maskavas "Spartak".