Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Ostapenko pārvar "US Open" 1. kārtu dubultspēlēs juniorēm

Ostapenko pārvar "US Open" 1. kārtu dubultspēlēs juniorēm
Aļona Ostapenko
Foto: no personīgā arhīva

Panākumu "US Open" junioru dubultspēļu turnīra 1. kārtā izcīnījusi 15 gadus vecā Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko, kura kopā ar rumānieti Ilku Šoregu ar 6:2 6:3 uzveica amerikānietes Karolinu Doilu un Šalenu Šolu.

Jau ziņojām, ka junioru vienspēļu sacensībās Ostapenko svētdien cieta neveiksmi jau pirmajā cīņā. Šodien kārta bija 1. kārtai dubultspēļu turnīrā, kur 15 gadus vecajai Latvijas tenisistei sarunāts starts kopā ar rumānieti Ilku Šoregu.

Spēle pret amerikānietēm Doilu un Šolu tika uzsākta pārliecinoši, jau pirmajā geimā izvirzoties vadībā ar breiku. Līdz seta beigām pārsvars tika vēl palielināts - 6:2. Otrajā spēles nogrieznī nācās atspēlēties no 0:2. To Ostapenko un Šoregai arī izdevās paveikt, mačā svinot uzvaru ar 6:2, 6:3. Jāatzīmē lieliskā breikbumbu realizācija Ostapenko pārstāvētajam duetam – pieci no pieciem.

2. kārtā jāspēlē pret Ukrainas pāra Korašvili/Luškova un brazīliešu Mejas/Pikosi mača uzvarētājām.

Izmantotie resursi:
Official Site of the 2012 US Open Tennis...