Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

"Jūrmalas Sports" salauž ASK/LSPA pretestību, Ogrei tehniskais zaudējums

"Jūrmalas Sports" salauž ASK/LSPA pretestību, Ogrei tehniskais zaudējums
Foto: Ritvars Raits

Šovakar ar uzvaru Rīgas čempionātu iesāka "Jūrmalas Sporta" handbolisti, kas salauza ASK/LSPA pretestību, savā laukumā pieveicot pretiniekus ar 22:16.

Mača pirmās minūtes veiksmīgāk aizvadīja ASK/LSPA komanda, kas atklāja spēles rezultātu un drīz vien panāca arī 4:1, tomēr puslaika turpinājums armijniekiem bija pagalam neveiksmīgs. Turpmāko 19 minūšu laikā viesi neguva nevienus vārtus, kamēr mājinieki atzīmējās ar izrāvienu 5:0, tādējādi puslaiks noslēdzās ar mazrezultatīvo 6:4 "Jūrmalas Sporta" labā.

Otrais puslaiks bija krietni rezultatīvāks abu komandu izpildījumā. Lielāko tā daļu jūrmalnieki saglabāja 2-4 vārtu pārsvaru, tomēr septiņas minūtes līdz spēles beigām ASK/LSPA pēc Austra Tuminska metiena panāca izlīdzinājumu – 16:16. Tie gan izrādījās pēdējie viesu vārti šajā mačā, jo atlikušajā laikā precīzi bija tikai "Jūrmalas Sporta" handbolisti, kas gūstot sešus vārtus pēc kārtas izcīnīja uzvaru ar 22:16.

Uzvarētāju rindās piecus vārtus guva Jānis Šteinbergs, kamēr zaudētājiem ar sešiem vārtu guvumiem izcēlās komandas jaunieguvums Austris Tuminskis, kurš iepriekšējās sezonās spēlēja Ludzā un pēdējās divās sezonās kļuva par Latvijas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju.

Jāpiebilst, ka Rīgas atklātā čempionāta pirmajā spēlē "Ogre/Miandum" ar 29:22 pārspēja MSĢ/LAT-98, tomēr ņemot vērā to, ka ogrēniešu rindās spēlēja handbolists, kam nav nokārtota licence, Ogres klubam tika piespriests tehniskais zaudējums ar 0:10.

Nākamā Rīgas čempionāta spēle tiks aizvadīta sestdien, 5.septembrī, kad Dobelē vietējais "Tenax" uzņems "Jūrmalas Sporta" handbolistus. Vēl trīs spēles tiks aizvadītas nākamnedēļ, bet Rīgas čempionāta finālspēles norisināsies 13.septembrī plkst. 12:00 (spēle par 3.vietu) un 14:00 (spēle par 1.vietu).

Rīgas atklātais čempionāts

Jūrmalas Sports – ASK/LSPA 22:16 (6:4)
Jūrmalas Sports: Šteinbergs 5, E. Latkovskis 4, Lībergs 3, Grīnbergs 2, Černousovs 2, Zvejnieks 2, Popens 1, Gulbis 1, Kupčs 1, Ivanovs 1/1.
ASK/LSPA: Tuminskis 6, Reniņš 5/2, Skopincevs 1, Miemis 1, R. Latkovskis 1, Grēberis 1, Zariņš 1.

Kalendārs/rezultāti
Turnīra tabulas
Statistika

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv


MSĢ komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.

MSĢ pieveic ludzāniešus un iekļūst Latvijas kausa finālā

Šodien Latvijas vīriešu kausa izcīņas pusfinālā uzvarēja Murjāņu sporta ģimnāzijas komanda, kura ar 38:21 izbraukumā pieveica Ludzas “Latgols” vienību. Jau pēc nedēļas kausa izcīņas finālā Rīgā spēkosies “MSĢ” pret “HK Ogre/Hydrox”.
Dainis Krištopāns spēlē pret "Wetzlar". Foto: Roland Sippe/Eibner/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns trāpa pusi no metieniem, "Melsungen" vēl japagaida ceļazīmi uz Eirokausiem

Vācijas handbola Bundeslīgas 32. (no 34) kārtā Daiņa Krištopāna komanda "Melsungen" savā laukumā piekāpās (21:23) "Wetzlar" vienībai.
MSĢ komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.

Ar veiksmīgu otro puslaiku Latvijas kausa pusfinālu handbolā sasniedz MSĢ

Latvijas vīriešu kausa izcīņas pusfinālā iekļuvuši Murjāņu sporta ģimnāzijas handbolisti, kuri vakar kvalifikācijas 2. kārtā pārspēja “ASK Zemessardze/LSPA” komandu ar 31:25. Sestdien murjāniešiem paredzēta pusfināla cīņa Ludzā pret “SK Latgols”.