Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Noieram divi fiasko īsā laikā - kājas lūzums slēpošanas kūrortā un sezona galā

Agris Suveizda

Noieram divi fiasko īsā laikā - kājas lūzums slēpošanas kūrortā un sezona galā
Manuels Noiers. Foto: AFP/Scanpix

Vācijas izlases un futbola kluba Minhenes "Bayern" pamatvārtsargam Manuelam Noieram vakar veikta kājas operācija. Lūzuma dēļ viņam sezona jau ir galā.

"Ko gan es varu teikt – gada noslēgums noteikti varēja būt labāks…Kamēr slēpju pārgājienā centos izvēdināt galvu, tiku pie kājas lejasdaļas lūzuma. Vakar notikušā operācija ritēja labi – liels paldies ārstiem! Tomēr ir sāpīgi, zinot, ka šī sezona man ir galā," sociālajos tīklos ierakstīja vārtsargs.

Vēl pirms deviņām dienām Vācijas izlase pārspēja Kostariku (4:2), taču rūgti izstājās no Pasaules kausa finālturnīra, nepārvarot pat grupu turnīru. Čempionātu vācieši sāka ar zaudējumu Japānai (1:2) un neizšķirtu pret Spāniju (1:1). Noiers vārtus sargāja visās trijās spēlēs, bet rezervē palika "Barcelona" un Frankfurtes "Eintracht" vārtsargi Marks Andrē ter Stēgens un Kevins Traps. Izlasē Noiers ir aizvadījis 117 mačus.

Ja Vācijas izlasei tas nebūs milzīgs zaudējums, jo nākamais lielais turnīrs būs pašu rīkotais "Euro 2024", tad Bavārijas grandam gan tas būs liels trieciens. Desmit uzvaras pēc kārtas izcīnījušais "Bayern", kas Bundeslīgā ieņem pirmo vietu, sezonu atsāks 20. janvārī, viesojoties pie trešās vietas īpašnieces "Leipzig", bet 14. februārī un 8. martā Čempionu līgas astotdaļfinālā tiksies ar PSG. Noiers šosezon trīs nedēļas oktobrī jau izlaida, un viņa vietu ieņēma 34 gadus vecais Svens Ulraihs, kurš šosezon aizvadījis astoņus mačus – trīs Bundeslīgā, trīs Čempionu līgā (palika sausā gan pret "Inter", gan "Barcelona") un divus kausā.

Ulraihs savulaik piecas sezonas bija Štutgartes pamatvārtsargs (2010.-2015.), bet "Bayern" pamatvārtsargs bijis vienīgi 2017./18. g. sezonā, kad aizvietoja ilgstoši savainoto Noieru, kurš divreiz salauza pleznas kaulu un izlaida vispirms četrus un drīz pēc tam vēl septiņus mēnešus. Tās arī bija līdz šim smagākās traumas Noiera karjerā. 2020./21. g. Ulraihs bija Hamburgas pamatvārtsargs 2. Bundeslīgā. Noiers kļuvis jau par otro "Bayern" spēlētāju, kuram izlašu periodā beigusies sezona – krusteniskās saites Pasaules kausa sākumā saplēsa franču aizsargs Lukass Ernandess.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/Cl_DMxL...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!

Slēpts komentārs: vienkārši Anatolijs

  -3 [+] [-]

, 2022-12-10 15:14, pirms 2 gadiem
vienkārši Anatolijs rakstīja: Dievs nav mazais bērns- par visiem sūdiem jāatbild!!!
Dievs tieši ir mazs bērns kas kaprīzi atriebjas....

  -1 [+] [-]

, 2022-12-10 15:41, pirms 2 gadiem
vienkārši Anatolijs rakstīja: Dievs nav mazais bērns- par visiem sūdiem jāatbild!!!
Ko?😄😄

  -2 [+] [-]

, 2022-12-10 16:23, pirms 2 gadiem
marcy rakstīja: Dievs tieši ir mazs bērns kas kaprīzi atriebjas....
izcili pateikts

  +5 [+] [-]

, 2022-12-10 16:25, pirms 2 gadiem
Nesaprotu kā var sezonas vidū braukt slēpot?? Līgumā tas ir atrunāts un apdrošināts??

  +2 [+] [-]

, 2022-12-10 16:35, pirms 2 gadiem
Vācija tik ļoti ilgi spītīgi lika vārtos vienu vārtsargu. Abi pārējie nebūt nebija sliktāki. Vnk sakrājās viss streseris un mūžīgā atbildība. Vajadzēja nedaudz ar vārtsargiem parotēt.

  +1 [+] [-]

, 2022-12-10 17:32, pirms 2 gadiem
Semarter rakstīja: Nesaprotu kā var sezonas vidū braukt slēpot?? Līgumā tas ir atrunāts un apdrošināts??
Nu ja rakstīts, ka pārgājiens, tad jau tā gluži nav kalnu slēpošana, kur traumu risks ir lielāks.

Parasta slēpošana jau tik uztur fizuhu.

  +1 [+] [-]

, 2022-12-10 18:01, pirms 2 gadiem
Ne slēpot māk, vārtos stāvēt.

  +3 [+] [-]

, 2022-12-10 19:20, pirms 2 gadiem
Petrus rakstīja: Vācija tik ļoti ilgi spītīgi lika vārtos vienu vārtsargu. Abi pārējie nebūt nebija sliktāki. Vnk sakrājās viss streseris un mūžīgā atbildība. Vajadzēja nedaudz ar vārtsargiem parotēt.
Vācijas problēma nebija vārtsargs, bet akūts soda laukuma uzbrucēja trūkums. Klinsmans, Birhofs, Kloze bez kaut kā līdzīga, fričiem lielajos turnīros būs grūti.

     [+] [-]

, 2022-12-11 10:43, pirms 2 gadiem
šūmahers arī domāja ka ir izcils slēpotājs