Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

PK 2022 spēļu tiešraides tiks piedāvātas uz "Forum Cinemas" kino ekrāniem

Jānis Celmiņš

No 20. novembra līdz 18. decembrim “Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē skatīties un just līdzi pasaules labākajām futbola izlasēm gada lielākajā sporta notikumā – FIFA Pasaules kausa izcīņā.

Tiešraides no čempionāta norises vietas Katarā tiks nodrošinātas augstākajā tehniskajā kvalitātē ar oriģinālo skaņu no stadiona (bez komentētājiem) – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā. Vairāk informācijas šeit: https://www.forumcinemas.lv/futbols

Šajā turnīrā Pasaules kausa futbolā galvenie favorīti ir Dienvidamerikas grandi Brazīlija un Argentīna, prognozē sporta totalizators “William Hill”. “William Hill” bukmeikeri kā galveno favorīti uz titula izcīnīšanu izvirza Brazīliju, kas 2018. gada turnīrā izstājās jau ceturtdaļfināla fāzē, koeficients 5.00 jeb 20% varbūtība. Ļoti iespējams, ka pēdējā iespēja iegūt prestižo trofeju būs leģendārajam Argentīnas uzbrucējam Lionelam Mesi. Bukmeikeri Argentīnas izredzes vērtē kā otrās augstākās, koeficients 6.50 jeb 15,4% varbūtība.

Atzīmēties vēsturē var 2018. gada čempione Francija, kura uzvaras gadījumā kļūtu par pirmo valsti, kura Pasaules kausu izcīna divas reizes pēc kārtas. Iespējas nav tās mazākās, jo pēc bukmeikeru domām komandai ir trešās augstās izredzes gūt triumfu, koeficients 7.00 jeb 14,3% varbūtība.

Viens no grupu turnīra centrālajiem notikumiem būs Spānijas un Francijas duelis E grupā, jo tajā, visticamāk, izšķirsies tas, kura izlase uzvarēs grupā un izvairīsies no potenciālas cīņas ceturtdaļfinālā ar Brazīliju. Šobrīd “William Hill” favorīti ir Spānija (1.85, 54,5%), kamēr Vācijas izredzes tiek vērtētas ar 2.10 jeb 47,2% varbūtību.

Pasaules kausā debitēs mājiniece Katara, taču lielas cerības tai netiek veltītas. Izkļūšanai no grupas valstvienībai ir viens no zemākajiem koeficientiem starp visām turnīra komandām, 4.50 jeb 22,2% varbūtība.

Liela intriga ir arī par to, kurš kļūs par turnīra rezultatīvāko spēlētāju. “William Hill” bukmeikeri ir izkristalizējuši trīs favorītus - Anglijas uzbrucēju Hariju Keinu no “Tottenham Hotspur” (8.00), Francijas līderi Kilianu Mbapē no Parīzes “Saint-Germain” (10.00) un viņa komandas biedru Neimāru (13.00), kurš pārstāv Brazīliju.