Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:3020, Did:0, useCase: 3

William HILL lielā PK futbolā prognožu spēlē triumfē lietotājs MIHAILA

Andris Kalns
Andris Kalns

Noslēgusies Sportacentrs.com un Willian HILL organizētā prognožu spēle, kas bija veltīta PK futbolā. Aizraujošā finiša sportā uzvaru izrāva lietotājs MIHAILA, kurš tikai par punktu apsteidza tuvākos sekotājus. Apsveicam!

Apskatīt savas atbildes
Konkursa kopvērtējuma rezultāti

Lai varētu piedalīties konkursā bija jābūt reģistrētam portāla Sportacentrs.com lietotājam. Konkurss norisinājās visa PK 2022 turnīra laikā un tā pamatā bija precīza spēles pamatlaika rezultātu prognozēšana.
Punkti par spēļu rezultātu minēšanu tika skaitīti sekojoši: Par pilnīgi precīzi uzminētu rezultātu - 3 punkti, par precīza iznākuma noteikšanu ar pareizu vārtu starpību (vai jebkuru citu neizšķirtu rezultātu) - 2 punkti, precīza iznākuma noteikšana, bet neprecīza vārtu starpība -1 punkts, neprecīza iznākuma noteikšana - 0 punktu.

Cīņa par uzvaru tiešām bija sīva un ar pavisam precīzu rezultātu noteikšanu nemaz tik viegli negāja. Salīdzinājumam – pirms četriem gadiem līdzīgā konkursā uzvarētājam bija 76 punkti, bet šoreiz uzvarai pietika ar 72 punktiem, ko ieguva lietotājs MIHAILA. 2. un 3. vietu ieguva attiecīgi lietotāji JURIS 1978 un Kristiāns Kamšs, kuri ieguva tikai par punktu mazāk. Šo vietu secību izšķīra papildjautājums - Cik stūra sitienu kopā tiks izpildīti PK 2022 finālspēlē (ieskaitot papildlaiku, ja tāds būs)? (pareizā atbilde 11).

Apsveicam uzvarētājus! Ar jums sazināsimies pa norādītajiem tālruņa numuriem un informēsim par balvu saņemšanas kārtību!

Konkursa laureāti

VietaLietotājsPunktiPapildjautājuma atbildeBalva
1.MIHAILA728PK komandas krekls
2.JURIS 1978717Hūdijs un beisbola cepure
3.Kristiāns Kamšs716Hūdijs un beisbola cepure

Apskatīt savas atbildes
Konkursa kopvērtējuma rezultāti

  +3 [+] [-]

, 2022-12-22 13:42, pirms gada
Apsveicu Juri un Kristiānu, tagad varēsiet būt staigājošas reklāmas.

  -1 [+] [-]

, 2022-12-22 19:10, pirms gada
Nabaga ziwrav. Nu varbūt Tev puika nākošreiz paveiksies.

     [+] [-]

, 2022-12-22 22:56, pirms gada
ZIWRAV rakstīja: Apsveicu Juri un Kristiānu, tagad varēsiet būt staigājošas reklāmas.
Nu nedaudz līdzjūtības. Uzņēmumam tagad grūti laiki, acīmredzot. Daudziem tagad neklājas viegli 😉