Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Dortmunde apstiprina: Belingems par 103 miljoniem pārcelsies uz "Real Madrid"

Agris Suveizda

Dortmunde apstiprina: Belingems par 103 miljoniem pārcelsies uz "Real Madrid"
Džūds Belingems. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

LETA--AFP/DPA. Vācijas futbola vicečempione Dortmundes "Borussia" šodien savā mājaslapā apstiprināja vienošanos ar Spāniajs vicečempioni "Real Madrid" par talantīgā angļu pussarga Džūda Belingema pāreju. Tas būs abu klubu rekorddarījums.

Vācijas klubs par 19 gadus veco pussargu saņems 103 miljonus eiro, bet piemaksās varēs pretendēt vēl uz 30% summas - darījuma kopējā vērtība līdz ar to varētu sasniegt ap 130 miljoniem eiro. Transfērs tiks noslēgts brīdī, kad futbolists būs izgājis medicīniskās pārbaudes.

Interese par Belingemu bija arī citos Eiropas grandos, taču "Real" tika minēta kā visticamākais futbolista galamērķis. Belingems profesionāļa karjeru sāka Birmingemas "City" rindās, bet 2020.gadā par aptuveni 25 miljoniem britu mārciņu pievienojās "Borussia" komandai, ar kuru viņam līgums bija līdz 2025.gadam. Belingems kļuva par Dortmundes komandas atslēgas spēlētāju un izpelnījās arī kapteiņa godu. Trīs sezonu laikā viņš bundeslīgā 92 spēlēs guva 12 vārtus.

"Real" komandā Belingems pievienosies tādiem jauniešiem kā Eduardo Kamavinga un Oreljēns Čuamenī, kā arī spēlēs kopā ar tādiem veterāniem kā Lūka Modričs un Toni Kross. Pēc tam, kad komandu pameta tās uzbrukuma līderis Karims Benzemā, Madrides komanda vēlas piesaistīt arī "Tottenham" angļu snaiperi Hariju Keinu.

Anglijas izlases sastāvā Belingems 24 mačos izcēlies ar vieniem gūtiem vārtiem, Pasaules kausa mačā pārspējot Irānas vārtsargu.

Izmantotie resursi:
https://www.bvb.de/News/Uebersicht/...

  -2 [+] [-]

, 2023-06-07 18:39, pirms 11 mēnešiem
Nu pussargu līniju tuvākajos gados kādam būs grūti pārspēt ar Bellingemu, Kamu, Čuamenī un Valverdi, bet uzbrukumā un aizsardzībā kaut kas ir jādomā.
Keinu, Vlahoviču un kur nu vēl kaut kādu Havercu gan negribu redzēt Madridē, bet Osimenu dabūt diez gan nereāli vasarā. Protams, paliek teorētiska iespēja Mbapē, bet tikai nākamvasar arī sagaidu tikai ar publisku atvainošanos Madridei un dokumentu parakstīšanu, ka pievienosies 100%, savādāk lai sapūst savā Parīzē.

     [+] [-]

, 2023-06-07 18:42, pirms 11 mēnešiem
Par midfieldu ilgi nebūs jāuztraucas ar Kamavingu.Čuameni,Fedi.Jude un Cebaljosu kurš nosvēries itkā uz jauna līguma parakstīšanu.

Tagad jāatrod pāris uzbrukuma līnijas spēlētāji un vismaz divi full backi,un vienam no tiem noteikti jr jābūt starting 11 čalim. Mendy izlikts pārdošanā ar viņa pēdējo divu gadu traumām.

  -4 [+] [-]

, 2023-06-07 19:09, pirms 11 mēnešiem
Vel vajadzetu Ronaldo dabut uz Madridi atpakal, tad butu tuvu pasaules vesturiski labakajam sastavam

  +3 [+] [-]

, 2023-06-07 19:21, pirms 11 mēnešiem
Newcastle United rakstīja: Vel vajadzetu Ronaldo dabut uz Madridi atpakal, tad butu tuvu pasaules vesturiski labakajam sastavam
Iztiksim Viņš labāk lai domā kā kamieļu līgā tagad cīnīties ar tiešajiem konkurentiem Al-Ittihad, kuri tā jau šosezon ir čempioni un tagad vēl klāt Benzemā ar Kantē.

  +1 [+] [-]

, 2023-06-07 19:31, pirms 11 mēnešiem
blah rakstīja: Iztiksim Viņš labāk lai domā kā kamieļu līgā tagad cīnīties ar tiešajiem konkurentiem Al-Ittihad, kuri tā jau šosezon ir čempioni un tagad vēl klāt Benzemā ar Kantē.
Redzēji Kantes cipara summu? Es gandrīz no krēsla nokritu

     [+] [-]

, 2023-06-07 19:40, pirms 11 mēnešiem
blah rakstīja: Nu pussargu līniju tuvākajos gados kādam būs grūti pārspēt ar Bellingemu, Kamu, Čuamenī un Valverdi, bet uzbrukumā un aizsardzībā kaut kas ir jādomā.
Keinu, Vlahoviču un kur nu vēl kaut kādu Havercu gan negribu redzēt Madridē, bet Osimenu dabūt diez gan nereāli vasarā. Protams, paliek teorētiska iespēja Mbapē, bet tikai nākamvasar arī sagaidu tikai ar publisku atvainošanos Madridei un dokumentu parakstīšanu, ka pievienosies 100%, savādāk lai sapūst savā Parīzē.
Tieši Osimhenu gan jau ka dabūs

     [+] [-]

, 2023-06-07 19:42, pirms 11 mēnešiem
GreenBoston#7 rakstīja: Redzēji Kantes cipara summu? Es gandrīz no krēsla nokritu
Priekš čaļa, kurš šosezon laukumā bijis pāris spēlēs, diez gan interesanta summa
Bet nu viņi tur laikam gatavi par jebkuru vismaz 50m/sezonā izmest. Ja vēl apstiprinās valdības plānus iesūknēt miljardus līgas uzlabošanai, tad tur vēl kosmiskāki cipari grozīsies.
Plus vēl golfa organizācijā arī plāno investēt miljardus un apvienot tūres, arābi naudu tur printē normāli.

     [+] [-]

, 2023-06-07 19:46, pirms 11 mēnešiem
vienkārši Anatolijs rakstīja: Tieši Osimhenu gan jau ka dabūs
Napoli itkā galīgi negrib laist viņu prom, tāpēc sarežģīti, plus vēl plāno piedāvāt jaunu līgumu.
Bet nu iespējams jau ir, it īpaši, ja iekļaus jaunajā līgumā to plānoto 150/160m izpirkuma maksu.

     [+] [-]

, 2023-06-07 20:09, pirms 11 mēnešiem
GreenBoston#7 rakstīja: Par midfieldu ilgi nebūs jāuztraucas ar Kamavingu.Čuameni,Fedi.Jude un Cebaljosu kurš nosvēries itkā uz jauna līguma parakstīšanu.

Tagad jāatrod pāris uzbrukuma līnijas spēlētāji un vismaz divi full backi,un vienam no tiem noteikti jr jābūt starting 11 čalim. Mendy izlikts pārdošanā ar viņa pēdējo divu gadu traumām.
Es gribētu, lai viens no tiem fullbackiem ir Davies no Bayern, tā laukuma puse ar viņu un Vini būtu nerāla, tas ātrums kas ir abiem, cik reāls ir šis transfērs jau ir cits jautājums.

     [+] [-]

, 2023-06-07 20:33, pirms 11 mēnešiem
TinderDtae rakstīja: Es gribētu, lai viens no tiem fullbackiem ir Davies no Bayern, tā laukuma puse ar viņu un Vini būtu nerāla, tas ātrums kas ir abiem, cik reāls ir šis transfērs jau ir cits jautājums.
Nu viņš esot Peresa velmju sarakstā. Bija rakstīts,ka viņu gribot. Cena esot ap 100 mil,bet Bayern nedomājot šogad tirgot. Līgums ar liekas viņam uz doto brīdi tiek runāts. Cik daudz taisnības par to summu un velmēm pārdot/nepārdot es hz. Ticība ''žurnālistu'' rakstītajam pēc Mbappes sāgas vairs nav
Chelsea Džeims ar viņam patīkot,bet tas liekas vēl nereālāks.

     [+] [-]

, 2023-06-07 21:03, pirms 11 mēnešiem
GreenBoston#7 rakstīja: Nu viņš esot Peresa velmju sarakstā. Bija rakstīts,ka viņu gribot. Cena esot ap 100 mil,bet Bayern nedomājot šogad tirgot. Līgums ar liekas viņam uz doto brīdi tiek runāts. Cik daudz taisnības par to summu un velmēm pārdot/nepārdot es hz. Ticība ''žurnālistu'' rakstītajam pēc Mbappes sāgas vairs nav
Chelsea Džeims ar viņam patīkot,bet tas liekas vēl nereālāks.
Par Džeimsu, man liekas, ka runas parādās ik pa laikam kopš kāda 2021. gada, kad Chelsea izsita RM no ČL, neatceros kurā kārtā tas bija. Theo un Hakimi vārdi arī ik pa laikam izskan Madrides sakarā, tikai cik tas ir reāli, gan nemācēšu teikt.

     [+] [-]

, 2023-06-07 21:25, pirms 11 mēnešiem
Cerams, ka Real nenoraks viņu, bet ies uz augšu, cik nav piemēru tajā superkomandā - sapnis piepildās tikt Real un tad 10min divās spēlēs...

     [+] [-]

, 2023-06-08 18:48, pirms 11 mēnešiem
Angļi "mīl" Real.