Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Ančeloti noliedz sākotnējos izteikumus par ''Real'' nespēlēšanu FIFA klubu PK

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ančeloti noliedz sākotnējos izteikumus par ''Real'' nespēlēšanu FIFA klubu PK
Karlo Ančeloti. Foto: Zumapress/Scanpix

LETA--AFP. Spānijas futbola klubs Madrides "Real" nākamgad nespēlēs paplašinātajā FIFA Klubu pasaules kausā, pirmdien Itālijas laikrakstam "Il Giornale" teica "Real" galvenais treneris Karlo Ančeloti, kurš gan pēc tam noliedza savu teikto, norādot, ka viņš tika pārprasts.

FIFA nākamvasar plāno aizvadīt paplašinātu Klubu pasaules kausu, kurā sacentīsies 32 komandas no sešām konfederācijām.

"Viens Madrides "Real" mačs ir vērts 20 miljonus eiro, un FIFA vēlās mums par visu turnīru piešķirt tādu summu. Tāpat kā mēs, arī citi klubi nepiekritīs startēt šajā turnīrā," teica treneris.

Ančeloti pirmdienas pēcpusdienā gan pavēstīja, ka viņa teiktais tika pārprasts un Madrides vienība, kas šosezon triumfēja Čempionu līgā, neatteiktos no iespējas spēlēt tik augsta līmeņa turnīrā kā FIFA Klubu pasaules kauss

"Nekas nevarētu būt tālāk no manām interesēm, kā atteikties no iespējas spēlēt turnīrā, ko uzskatu par labu iespēju turpināt cīnīties par nozīmīgiem tituliem kopā ar Madrides "Real"," tīmekļa vietnē "X.com" paziņoja treneris.

Jau iepriekš Anglijas Profesionālās futbolistu asociācija (PFA) pauda bažas par spēlētāju noslodzi un to, ka tas varētu rezultēties arī futbolistu protestos, nedodoties uz noteiktiem turnīriem.

2023.gadā FIFA Klubu pasaules kausā sacentās septiņi klubi, par uzvarētājiem kļūstot Mančestras "City" futbolistiem, kuri finālā ar 4:0 pieveica Brazīlijas vienību Riodežaneiro "Fluminense".

Izmantotie resursi:
LETA