Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Pārspēlēs dominē Štutgarte, Hamburgai atliek nākamgad mēģināt vēlreiz

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Pārspēlēs dominē Štutgarte, Hamburgai atliek nākamgad mēģināt vēlreiz
"Stuttgart" komanda un tās līdzjutēji sezonas noslēgumā. Foto: VfB Stuttgart

Vācijas Bundeslīgas pārspēlēs šosezon pārliecinoši uzvarēja "Stuttgart" vienība, divu spēļu summā ar rezultātu 6:1 pārspēja 2. Bundeslīgā iestigušo "Hamburger SV". Pirmdienas vakarā Hamburgā štutgartieši atspēlējās un uzvarēja ar 3:1.

Pēc iepriekšējās spēles Štutgartē, kurā hamburgieši ielaida vārtus jau pirmajā minūtē un līdz 54. minūtei nokļuva iedzinējos ar 0:3, "Hamburger SV" komandai šovakar nācās vairāk kāršu mest uzbrukuma spēlei. Mājinieku apņēmīgums sestajā minūtē sniedza emocionālo pacēlumu, izcilu tālsitienu izpildot Sonijam Kitelam.

17. minūtē Štutgarte retajā uzbrukumā nogādāja bumbu mājinieku cietoksnī, tomēr gvinejieša Serū Girasī sitiens netika ieskaitīts aizmugures dēļ.

Hamburgas vienība puslaika beigu daļā bija tuvu pārsvara dubultošanai, taču Štutgartes komanda svarīgo laika nogriezni izturēja, pirms 15 minūšu atelpas noturot divu vārtu pārsvaru summā.

Hamburgas kluba caurumi aizsardzībā izpaudās otrā puslaika ievadā, 20 gadīgajam francūzim Enco Mijo sitienā no vārtu priekšas panākot 1:1. Vēl pēc 16 minūtēm hamburgiešu cerības tika noraktas, ar bumbu neveikli izrīkojoties HSV vārtsargam Danielam Hoieram Fernandišam, Mijo viņu apzogot un izvirzot Štutgartes vienību vadībā (2:1).

Ar precīzu sitienu kompensācijas laika beigās štutgartiešiem skaistu punktu sezonai pielika Kongo Demokrātiskās Republikas uzbrucējs Silass.

Hamburga ir otrā komanda aiz "Saarbrücken" 1989. un 1990. gadā, kas divas sezonas pēc kārtas zaudējusi Bundeslīgas pārspēlēs.

Hamburgas klubs iepriekšējā desmitgadē uzstādīja "mūžīgo" rekordu, kļūstot par pēdējo no Bundeslīgas pirmajā sezonā spēlējušajiem klubiem, kas "izlidojis" no Bundeslīgas augstākās divīzijas, pametot to 2018. gadā un joprojām neesot tur atgriezies.

Izmantotie avoti:
https://www.bundesliga.com/en/bunde...

     [+] [-]

, 2023-06-06 13:55, pirms 11 mēnešiem
Des isch guad (sehr gut)