Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Vinogradovam PČ ziemeļu divcīņā 47. vieta, uzvaru svin norvēģis Rībers

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Vinogradovam PČ ziemeļu divcīņā 47. vieta, uzvaru svin norvēģis Rībers
Markuss Vinogradovs. Foto: Reuters/Scanpix

LETA. Latvijas pārstāvis Markuss Vinogradovs sestdien Planīcā pasaules čempionātā ziemeļu divcīņā ieņēma 47.vietu, trešo reizi pēc kārtas šajā disciplīnā uzvarot norvēģim Jārlam Mangnusam Rīberam.

Vinogradovs tramplīnlēkšanā veica 69 metrus tālu lēcienu un nopelnīja 50,2 punktus, ierindojoties pēdējā vietā.

Pārrēķinot deficītu laikā, Vinogradovs līderim zaudēja piecas minūtēs un 24 sekundes, taču ar tiesnešu lēmumu desmit kilometru slēpojumā viņš startēja trīs minūtes un 25 sekundes aiz līdera.

Labāko rezultātu tramplīnlēkšanā sasniedza Rībers, kurš aizlēca 103,5 metrus un nopelnīja 131,1 punktu, par 0,1 punktu apsteidzot tikpat tālu aizlēkušo japāni Rjotu Jamamoto. Slēpošanu gan viņi uzsāka vienlaicīgi.

Trešais pēc tramplīnlēkšanas bija vācietis Julians Šmids, kurš aizlēca vistālāk - 104 metrus -, taču lēciens tika novērtēts ar 124,8 punktiem, un slēpošanu vācietis sāka 25 sekundes aiz konkurentiem.

Slēpošanā Vinogradovs pakāpās vienu vietu augstāk, jo par apli tika apsteigts Kazahstānas sportists Magžans Amankeldiulijs.

Uzvarētājam Rīberam, kurš distancē pavadīja 24 minūtes un 36,3 sekundes, Vinogradovs zaudēja astoņas minūtes un 28 sekundes.

Otrais finišēja Šmids, kurš Rīberam zaudēja 19,4 sekundes, bet trešais - austrietis Francs Jozefs Rērls, kurš čempionam piekāpās 21 sekundi. Viņš pēc tramplīnlēkšanas ieņēma ceturto vietu, līderim zaudējot 26 sekundes.

Sestajā vietā ierindojās igaunis Kristjans Ilvess, kurš pēc septītās vietas tramplīnlēkšanā slēpošanā spēja pakāpties vietu augstāk un uzvarētājam piekāpās 45,1 sekundi.

Svētdien ziemeļu divcīņā notiks jaukto komandu sacensības, 1.martā norisināsies vīriešu komandu sacensības, bet 4.martā - sacensības, kuras sportisti sāks ar lēkšanu no lielā tramplīna.

Pasaules čempionāts Planīcā norisināsies līdz 5.martam.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-02-25 18:55, pirms gada
sportists pats izbauda savu karjeru?

     [+] [-]

, 2023-02-25 19:29, pirms gada
Eiduka vairs nerādās pat otrajā galveno ziņu sadaļā, bet šis sportists tur ir. WTF?
Idiotu portāls!

  -1 [+] [-]

, 2023-02-25 19:40, pirms gada
Kāda skaudība, bet es apsveicu, šos cilvēkus par darbu, ko viņi ir ieguldījuši.

     [+] [-]

, 2023-02-25 20:09, pirms gada
H.E.N.R.Y. rakstīja: Eiduka vairs nerādās pat otrajā galveno ziņu sadaļā, bet šis sportists tur ir. WTF?
Idiotu portāls!
Atslābsti,skauž?? Par Eiduku viss visur ir uzrakstīts,nameiz.