Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Video: Bode Millers gūst smagu traumu pasaules čempionātā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Seškārtējais olimpiskais medaļnieks, amerikāņu kalnu slēpotājs Bode Millers (37) ceturtdien Bīverkrīkā (ASV) startēja pasaules čempionāta supergigantā un piedzīvoja smagu kritienu, saraujot kājas cīpslu (hamstring tendon). Pēc operācijas atveseļošanās laiks varētu būt divi mēneši.

Video: Eurosport
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2015-02-06 15:26, pirms 9 gadiem
Vai tad hamstring ir smaga trauma? Nav nekāda vieglā, bet, cik esmu dzirdējis, tomēr to ne tuvu nevar salīdzināt ar tādām smagām traumām, kā krusteniskās saites, lūzumi, ahileja cīpsla, menisks utt.

     [+] [-]

, 2015-02-06 18:07, pirms 9 gadiem
Mixes rakstīja: Vai tad hamstring ir smaga trauma? Nav nekāda vieglā, bet, cik esmu dzirdējis, tomēr to ne tuvu nevar salīdzināt ar tādām smagām traumām, kā krusteniskās saites, lūzumi, ahileja cīpsla, menisks utt.
Par cik kritiens padevās gana mīksts, nekā traka tur nav. Tev taisnība. Ar mūsdienu medicīnu šosezon vēl atgriezīsies trasē, ja būs vēlme.