Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Bode Millers gūst smagu traumu pasaules čempionātā

Seškārtējais olimpiskais medaļnieks, amerikāņu kalnu slēpotājs Bode Millers (37) ceturtdien Bīverkrīkā (ASV) startēja pasaules čempionāta supergigantā un piedzīvoja smagu kritienu, saraujot kājas cīpslu (hamstring tendon). Pēc operācijas atveseļošanās laiks varētu būt divi mēneši.

Video: Eurosport

, 2015-02-06 15:26, pirms 9 gadiem
Vai tad hamstring ir smaga trauma? Nav nekāda vieglā, bet, cik esmu dzirdējis, tomēr to ne tuvu nevar salīdzināt ar tādām smagām traumām, kā krusteniskās saites, lūzumi, ahileja cīpsla, menisks utt.
, 2015-02-06 18:07, pirms 9 gadiem
Mixes rakstīja: Vai tad hamstring ir smaga trauma? Nav nekāda vieglā, bet, cik esmu dzirdējis, tomēr to ne tuvu nevar salīdzināt ar tādām smagām traumām, kā krusteniskās saites, lūzumi, ahileja cīpsla, menisks utt.
Par cik kritiens padevās gana mīksts, nekā traka tur nav. Tev taisnība. Ar mūsdienu medicīnu šosezon vēl atgriezīsies trasē, ja būs vēlme.
Marsels Hiršers. Foto: Reuters / Scanpix
1

Titulētais kalnu slēpotājs Hiršers plāno atgriezties un pārstāvēt Nīderlandi

LETA--AP. Titulētais Austrijas kalnu slēpotājs Marsels Hiršers plāno atgriezties sacensību apritē un pārstāvēt savu mātes dzimteni Nīderlandi.
Liene Bondare
Foto: Emīlija Škapare
1

Liene Bondare sezonu noslēdz ar jaunu personīgo rekordu slalomā

Latvijas kalnu slēpotāja Liene Bondare sezonas noslēdzošajās slaloma sacensībās Valdizērē, Francijā, sasniedza piekto vietu, vēlreiz šajā sezonā uzlabojot savu personīgo Starptautiskās Slēpošanas federācijas FIS punktu rekordu.
Tomass Nortugs (pirmais no kreisās) un Peters Nortugs (vidū) 2016. gada saensībās. Foto: Ringsaker blad.
1

Slēpotājs Nortugs izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā

Titulētā Petera Nortuga brālis Tomass Nortugs, kuram arī netrūkst panākumu distanču slēpošanā, pagājušajā nedēļas nogalē izcīnījis sudrabu Norvēģijas čempionātā kamanu suņu sportā.