Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2935, Did:0, useCase: 3

LOK Ģenerālā asambleja notiks pastiprinātos drošības apstākļos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

LOK Ģenerālā asambleja notiks pastiprinātos drošības apstākļos
Aldons Vrubļevskis un Žoržs Tikmers. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) paziņojusi, ka pēc konsultēšanās ar Slimību profilakses un kontroles centru (SPKC) pieņemts lēmums piektdien, 10. jūlijā, gaidāmo Ģenerālās asamblejas pārskata – vēlēšanu sesiju rīkot pastiprinātos drošības apstākļos.

Konsultēšanās ar SPKC notikusi pēc tam, kad Guntars Indriksons vakar paziņoja, ka viņam konstatētas pozitīvas Covid-19 analīzes. Viņš piedalījās Latvijas Futbola federācijas kongresā, kandidējot uz amatu valdē, taču netiekot ievēlēts. Tagad LOK pirms Ģenerālās asamblejas, kurā tiks vēlēts jaunais organizācijas prezidents, pavēstījusi par pastiprinātiem drošības pasākumiem.

• Personām, kuras apmeklējušas Latvijas Futbola federācijas 3.jūlija kongresu, obligāti ir jāveic Covid-19 tests pēdējo divu dienu laikā. Tam ir jābūt negatīvam, lai apmeklētu LOK Ģenerālās asamblejas pārskata – vēlēšanu sesiju. Pretējā gadījumā šīs personas norises vietā netiks ielaistas.
• Visiem LOK Ģenerālās asamblejas pārskata – vēlēšanu sesijas dalībniekiem būs jāaizpilda speciāla apliecinājuma forma saistībā ar Covid-19.
• Sesijas dalībniekiem tiks veikta attālinātā ķermeņa temperatūras mērīšana.
• Divu metru distances ievērošana.
• Dezinfekcijas līdzekļu, individuālu aizsargmasku un cimdu lietošana nepieciešamības gadījumā.

Ņemot vērā Covid-19 ierobežošanas un piesardzības pasākumus, LOK Ģenerālās asamblejas pārskata – vēlēšanu sesijā piedalīties varēs tikai LOK biedru – olimpisko sporta veidu federāciju un Latvijas Olimpiešu kluba – divi pilnvaroti pārstāvji, kā arī izvirzītie kandidāti ievēlēšanai par LOK individuālajiem locekļiem.

"Cienot sevi un respektējot citus, lūdzam visus LOK Ģenerālās asamblejas sesijas dalībniekus atbildīgi izturēties pret savu un līdzcilvēku veselību, ievērojot Covid-19 sanitāro protokolu. LOK Ģenerālās asamblejas pārskata – vēlēšanu sesija norisināsies 2020. gada 10. jūlijā pulksten 9:00 (reģistrācija no 8:00) "Elektrum Olimpiskajā centrā" (Grostonas iela 6b, Rīga)," teikts komitejas paziņojumā.

Latvijas Republikas Saeimas deputāts un Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Sandis Riekstiņš jau paziņojis, ka klātienē neapmeklēs Ģenerālo asambleju.

Izmantotie resursi:
LOK Ģenerālās asamblejas pārskata - vēlēšanu...

     [+] [-]

, 2020-07-09 13:51, pirms 4 gadiem
Būs klāt drošībnieki no CIP.