Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Latvijas velo sacensību sezona šīs nedēļas nogalē finišēs ar krosiem Kuldīgā un Dobelē

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijas velo sacensību sezona šīs nedēļas nogalē finišēs ar krosiem Kuldīgā un Dobelē
Foto: Māris Vancevičs.

Sestdien Kuldīgā Krauļu priedēs norisināsies tradicionālais Kuldīgas velokross, kamēr dienu vēlāk Dobelē Ķestermežā 2023. gada Latvijas velo sacensību sezona izskanēs ar aizraujošo Dobeles sporta skolas velokrosu.

Velo sacensību Latvijā ir bijusi piesātināta un notikumiem bagātīga. Kā jau pieņemts, sezonas izskaņa paiet ar velokrosiem, kas lieliski pagarina sacensību sezonu. Latvijā jau aizvadīti – Engures un Druvas krosi, kam aizvadītajās brīvdienās sekoja Latvijas čempionāts. Sezonai punkts tiks likts šīs nedēļas nogalē ar vēl diviem krosiem Latvijas riteņbraukšanas centros – Kuldīgā un Dobelē.

Sestdien pulksten 11:00 Krauļu priedēs norisināsies Kuldīgas velokross. Sacensību trasi veidojuši vietējās sporta skolas treneri. Reģistrācija jau no pulksten 10:00. Startēt varēs dalībnieki jau U10 vecuma grupas. Tāpat norisināsies arī U12, U14, U16, U18, kā arī Open grupu sacensības kā puišiem, tā meitenēm. Iepriekšējā reģistrācija tiks noslēgta līdz piektdienas darba diena izskaņai.

Svētdien gada noslēdzošās ārtelpu sacensības notiks Dobelē. Iecienītajā Ķestermežā pulksten 11:00 startēs Dobeles sporta skolas atklātais čempionāts, kas atgriežas sacensību apritē pēc vairāku gadu pauzes. Šeit jaunākā būs 2014. gadā dzimušo un jaunāku sportistu grupa. Tālākās grupas, tāpat kā Latvijas čempionātā, jau būs pēc nākamā gada grupām. Pieteikties uz abām sacensībās vēl iespējams ikvienam interesentam. Vairāk info: šeit

Izmantotie resursi:
Latvijas Riteņbraukšanas federācija