Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2988, Did:0, useCase: 3

Mediji: PČ un olimpiskais medaļnieks Deniss apsūdzēts sievas nāvējošā notriekšanā ar auto

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Mediji: PČ un olimpiskais medaļnieks Deniss apsūdzēts sievas nāvējošā notriekšanā ar auto
Austrālijas riteņbraucējs Roens Deniss. Foto: Alex Livesey/Getty Images

LETA--AP. Austrālijas šosejas riteņbraucējs Roens Deniss apsūdzēts sievas Melisas Hoskinsas letālā notriekšanā ar auto, vēsta Austrālijas mediji.

Sestdienas vakarā Adelaidas policija saņēma izsaukumu uz ceļu satiksmes negadījuma vietu, kurā bija notriekta divkārtējā olimpiete Hoskinsa. 32 gadus vecā sportiste tika nogādāta slimnīcā, kur mira.

Kā vēsta Austrālijas mediji, Denisam izvirzītas apsūdzības bīstamā un bezatbildīgā braukšanā, kā arī personas dzīvības apdraudēšanā. Deniss atbrīvots pret drošības naudu un martā stāsies tiesas priekšā.

33 gadus vecais "Jumbo-Visma" riteņbraucējs Deniss ir olimpisko spēļu un pasaules čempionātu medaļnieks gan šosejā, gan trekā. Bija plānots, ka Deniss ar Hoskinsu šomēnes startēs Adelaidā gaidāmajā "Tour Down Under".

     [+] [-]

, 2024-01-02 09:24, pirms 4 mēnešiem
Kam negadās.... Sēdēju reiz kopā ar večuku ,kurš atzina,ka reizēm citu iespēju nav.