Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Brāļi Kuruci saņem Cēsu "Gada sportistu" titulu, populārākie Stūriška un Blūms

Emils Ozerinskis

Brāļi Kuruci saņem Cēsu "Gada sportistu" titulu, populārākie Stūriška un Blūms
Artūrs Kurucs un Rodions Kurucs. Foto: ACB

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās Cēsu sporta laureātu apbalvošana. Nominācijā "Gada sportists" tika fiksēta dubultuzvara, balvu saņemot Latvijas basketbola izlases dalībniekiem Rodionam Kurucam un Artūram Kurucam.

Abi no Cēsīm nākošie basketbolisti aizvadītajā septembrī kopā ar Latvijas basketbola izlasi ieguva piekto vietu Pasaules kausa izcīņā basketbolā. "Gada sportista" apbalvojumi tika nolemts pasniegt abiem brāļiem Artūram un Radionam Kuruciem. Abu basketbolistu vectēvs Vladimirs Kiseļovs, kurš ir basketbola treneris Cēsīs, saņēma balvu par "Mūža ieguldījumu sportā".

Dāmu konkurencē par "Gada sportisti" tika atzīta BMX riteņbraucēja Veronika Stūriška, kura pagājušajā gadā kļuva par pasaules junioru čempioni.

Paralēli norisinājās arī līdzjutēju balsojums par dažādām kategorijām. BMX sportiste Stūriška ieguva balvu kā Cēsu populārākā sportiste, bet vīru konkurencē par popuilārāko tika atzīts kalnu riteņbraucējs Mārtiņš Blūms. Par populārāko notikumu tika kronēts Ralijs "Cēsis", lai gan oficiālo balvu "Gada sporta pasākums" saņēma Šaha festivāls "Cēsis".

Izmantotie resursi:
https://www.cesis.lv/lv/novads/aktu...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2024-02-12 14:33, pirms 3 mēnešiem
Brenguļu07 rakstīja: Kārtējais neadekvātais raksts no šī “žurnālista”.
Būtu labāk sakopies, nevis izskatījies pēc riža bomž@!
Neesi tik skarbs, Emīls cenšas.

     [+] [-]

, 2024-02-12 14:57, pirms 3 mēnešiem
kad būs balle? Rūjiena brauks ciemos, pieredzes apmaiņas programmas ietvaros.