Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Blūmam 12. vieta Pasaules kausa posmā kalnu riteņbraukšanas olimpiskajā krosā

Agris Suveizda

Blūmam 12. vieta Pasaules kausa posmā kalnu riteņbraukšanas olimpiskajā krosā
Mārtiņš Blūms. Foto: KMC Racing

ETA. Latvijas kalnu riteņbraucējs Mārtiņš Blūms svētdien Austrijā ieņēma 12.vietu Pasaules kausa posma sacensībās olimpiskajā krosā (MTB XCO).

113 riteņbraucēju konkurencē 24,4 kilometrus garo distanci visātrāk veica šveicietis Larss Forsters, kurš finišēja pēc stundas un 17,41 sekundes. Viņš par 14 sekundēm apsteidza Vācijas braucēju Luku Švarcbaueru un par 23 sekundēm - čehu Održeju Cinku.

Blūms trasi veica minūti un 45 sekundes lēnāk par uzvarētāju, ieņemot 12.vietu. Jau ziņots, ka piektdien Blūms Leogangā kāpa uz goda pjedestāla trešā pakāpiena saīsinātajā krosā (MTB XCC).

Sezonas pirmajā posmā Blūms XCC sacensībās finišēja 19.vietā un XCO distancē ierindojās 23. pozīcijā, bet otrajā posmā saīsinātajā krosā ieņēma 22. vietu un XCO distancē - astoto vietu.

Pērn Blūms pasaules čempionātā izcīnīja 11.vietu olimpiskajā krosā un finišēja piektais saīsinātajā krosā, savukārt pasaules meistarsacīkstēs MTB maratonā cēsnieks bija sestais.

Izmantotie resursi:
LETA