Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Liepiņam astotā vieta Beļģijas tūres otrajā posmā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Liepiņam astotā vieta Beļģijas tūres otrajā posmā
Emīls Liepiņš
Foto: lrf.lv

LETA. Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš ceturtdien ieņēma astoto vietu daudzdienu velobrauciena "Baloise Belgium Tour" (UCI kat.2.Pro) otrajā posmā, bet Toms Skujiņš izcīnīja 55.vietu.

Riteņbraucēji līdzenumā veica 175,7 kilometrus, pārvarot vairākas bruģa sekcijas un cīnoties par punktiem trijos starpfinišos.

Lielās grupas finišā ātrākais izrādījās pirmajā posmā otro vietu ieņēmušais Nīderlandes pārstāvis Fabio Jakobsens ("Soudal - Quick Step"), distanci veicot trijās stundās 52 minūtēs un septiņās sekundēs.

Ar tādu pašu laiku otro vietu ieņēma viņa tautietis Metjū van der Pūls ("Alpecin-Deceuninck") un trešo - mājinieks Jaspers de Buists ("Lotto Dstny").

"Trek - Segafredo" pārstāvis Liepiņš finišēja astotais, bet viņa komandas biedrs Skujiņš - 55.

Pēc diviem posmiem vadībā ir Jakobsens, otrais ar tādu pašu rezultātu ir van der Pūls, bet trešais, atpaliekot septiņas sekundes, - de Buists.

No līdera atpaliekot 16 sekundes, Liepiņš ieņem 23.vietu, bet Skujiņš - 39.vietu.

Velobrauciens noslēgsies svētdien.

Beļģijas tūre norisinās 92.reizi. Pērn par uzvarētāju kopvērtējumā kļuva šveicietis Mauro Šmits, bet pirms tam divas reizes pēc kārtas triumfēja beļģis Remko Evenpūls.

Izmantotie resursi:
LETA