Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Pluto Turcijas velobrauciena ceturtajā posmā finišē pirmā simta beigās

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Pluto Turcijas velobrauciena ceturtajā posmā finišē pirmā simta beigās
Mārtiņš Pluto. Foto: Abloc CT

LETA. Latvijas riteņbraucējs Mārtiņš Pluto trešdien "Tour of Turkiye" velobrauciena (UCI kat. 2.1) ceturtajā posmā finišēja 95.vietā.

Trešdien riteņbraucēji veica 165,3 kilometrus ar diviem trešās kategorijas kāpumiem.

Uzvarētājs tika noskaidrots lielās grupas finiša spurtā, kurā savu 18.uzvaru sezonā un trešo Turcijā svinēja beļģu sprinteris Jaspers Filipsens ("Alpecin-Deceuninck"). Otrais bija viņa tautietis Timotī Dipons ("Tarteletto - Isorex"), bet trešo vietu ieņēma itālis Džovanni Lonardi ("EOLO-Kometa").

Peletons finišēja pēc distancē pavadītām trīs stundām 50 minūtēm un 17 sekundēm, bet Pluto ("Abloc") finišēja grupā, kas zaudēja 23 minūtes un 50 sekundes.

Kopvērtējumā līderis ir kalnu posma uzvarētājs Aleksejs Lucenko no Kazahstānas ("Astana Qazaqstan"), kurš par 16 sekundēm apsteidz vācieti Benu Cvīhofu ("BORA - hansgrohe). Pluto no Kazahstānas riteņbraucēja atpaliek vairāk nekā stundu un ieņem 119.pozīciju.

Astoņu dienu velobrauciens "Tour of Turkiye" noslēgsies 15.oktobrī Stambulā. Velobrauciens notiek 58.reizi, pērn tajā uzvarot jaunzēlandietim Patrikam Bevinam.

Izmantotie resursi:
LETA