Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lēbs atgriezīsies pie WRC auto stūres

Juris Grīns
Juris Grīns

Lēbs atgriezīsies pie WRC auto stūres
Sebastjans Lēbs
Foto: SIPA/Scanpix

Deviņkārtējais pasaules rallija čempions Sebastjans Lēbs novembrī atkal sēdīsies pie WRC auto stūres un aizvadīs Beļģijā gaidāmo Kondrozas ralliju.

Lēbs nesen aizvadīja savu pēdējo pasaules čempionāta posmu karjerā, taču jau novembrī atgriezīsies pie "Citroen DS3 WRC" auto stūres, lai startētu minētajā rallijā. Ne pirmo reizi stūrmaņa pienākumus pildīs sportista sieva Severīna.

Zīmīgi, ka ar "Citroen Xsara WRC" mašīnu šajās sacensībās piedalīsies "Citroen" komandas vadītājs Īvs Matons un Lēba stūrmanis Daniels Elena, kurš šoreiz stenogrammu lasīs savam bosam. Matons Kondrozas rallijā piedalījies jau četras reizes, lai gan viņš nekad nav bijis profesionāls pilots.

Lēbs šajā rallijā vēl nekad nav braucis, toties citur kopā ar sievu jau ir startējis. Šogad viņi pat izcīnīja uzvaru Šveicē notikušajā "Rally of Chablais".

Kondrozas rallijs notiks no 1. līdz 3. novembrim.

Lēbs jau paziņojis, ka WRC karjeras beigšana nenozīmē, ka viņš gatavojas atteikties no rallija pavisam. Kā zināms, šogad Lēbs startē arī FIA GT šosejas sacīkšu čempionātā, kur jau guvis vairākas uzvaras, bet 2014. gadā kopā ar "Citroen" rūpnīcas komandu debitēs WTCC pasaules čempionātā.

Izmantotie resursi:
Eurosport.com - Sports News | Sports Scores |...
eWRC-results.com - archive and online results...

  -4 [+] [-]

, 2013-10-15 08:58, pirms 11 gadiem
Ja Sebs vinnē tas ir garlaicīgi, bet šeit mums ir iespēju redzēt 3 reizes garlaicīgāku autosportistu par Fetelu

  +1 [+] [-]

, 2013-10-15 09:28, pirms 11 gadiem
M I K U C I S rakstīja: Ja Sebs vinnē tas ir garlaicīgi, bet šeit mums ir iespēju redzēt 3 reizes garlaicīgāku autosportistu par Fetelu
wrc ir visīstākais fufelis, jo no rallija pārvērties par pilsētas mazauto dubļu mačiem bez jabkādas intrigas. Pežo, Citrons, WV polo ir sporta mašīnas, un uzvara rallijā apliecinās šo mašīnu izturību un pārrākumu pilsētas ielās pār citām mašīnām? Ar šīm būs labāk pa parku apbraukt sastrēgumu, vai no luksofora pacelt startu?
Tad jau labāk IRC ralliju bija skatīties, tur vismaz pilotiem bija jācīnās citam ar citu.

     [+] [-]

, 2013-10-15 09:50, pirms 11 gadiem
archdevil.

Pēc tevis teiktā var saprast, ka skoda fabija ir kārtīgs sporta auto. Jo tevis pieminētajā irc rallyjā brauc pa priekšu. Ā un peugeot nebrauc wrc bet gan irc.

  -1 [+] [-]

, 2013-10-15 11:54, pirms 11 gadiem
ko Jūs gribat teikt ka formulā ir savādāk???
tur vispār no braucējime atkarīgs 20% pārējo nosaka auto un tehniskie risinājumi
tikko kāda komanda atrod ko jaunu, uzreiz brauc pa priekšu!!!
kur tur godīgums??!??