Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Medijs: Mihaels Šūmahers apmeklējis savas meitas kāzas

Juris Grīns
Juris Grīns

Medijs: Mihaels Šūmahers apmeklējis savas meitas kāzas
Mihaels Šūmahers. Foto: Motorsport.com

Tiek ziņots, ka septiņkārtējais F1 čempions Mihaels Šūmahers pirmo reizi kopš piedzīvotā negadījuma izgājis sabiedrībā, apmeklējot savas meitas kāzas, kas notika Spānijā.

Pirms dažiem gadiem Šūmahera sieva Korīna nopirka ģimenei īpašumu Maljorkā, kas pirms tam bija piederējis futbola kluba Madrides "Real" prezidentam Florentino Peresam. Ārsti pirms tam rekomendējuši, ka Šūmaheram nāktu par labu dzīvot siltākā klimatā.

Flavio Briatores bijusī sieva Elisabeta Gregorači kādā intervijā paudusi: "Mihaels nerunā. Viņš komunicē ar acīm. Viņi ir pārcēlušies uz Spāniju, un viņa sieva tajā mājā ir ierīkojusi hospitāli."

Tikmēr vācu izdevums "Bild" vēsta, ka Šūmahera klātienē apmeklējis nupat Maljorkā notikušās meitas Džīnas-Marijas kāzas.

"Tomēr viņš neuzturējās dārzā," ziņo laikraksts. "Tur bija pilns ar kāzu viesiem, kas ne visi ietilpst ģimenes uzticamāko personu lokā."

Kāzas esot bijušas stingri apsargātas un drošības personāls visiem viesiem, pirms ienākšanas, pieprasījis atstāt mobilos telefonus ārpusē.

Zināms, ka Šūmaheru viņa mājās apmeklēt ļauts tikai izredzētajiem un starp šiem cilvēkiem neesot pat kādreiz izcilā pilota brālis, arī savulaik F1 čempionātā braukušais Ralfs Šūmahers. Tikmēr šādu labvēlību esot iemantojusi Mihaela dēla Mika Šūmahera draudzene, modele Laila Hasanoviča.

Izmantotie resursi:
www.f1.lv