Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

TTT basketbolistes pirms sezonas sākuma viesojas Rīgas Zoo

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

TTT basketbolistes pirms sezonas sākuma viesojas Rīgas Zoo
Anna Dreimane un Ketija Vihmane 2024. gada 3. oktobrī. Foto: Elīza Lindāne

TTT basketbolistes ceturtdien, 3. oktobrī, sāka jauno sezonu ar īpašu komandas pasākumu Rīgas Zooloģiskajā dārzā. Tā ietvaros notika fotogrāfēšanās un īsa ekskursija, kuras laikā spēlētājām bija iespēja iepazīt zoodārza iemītniekus. Pašvaldības uzņēmums "Rīgas satiksme" nogādāja dalībniekus uz zoodārzu un vēlāk uz “Rimi” Olimpisko centru, kur norisinājās oficiālais sezonas atklāšanas pasākums, preses konference un fotogrāfēšanās.

Lai jaunā sezona komandai būtu panākumiem pilna, ir jāiekustina savs iekšējais zvērs! Tam labākā vieta ir “Rīgas ZOO”, kur spēlētājas sastapa savus mīļākos dzīvniekus, iemūžinot mirkli fotogrāfijās. Spēlētāju izvēlētos dzīvniekus var saistīt ar kādu īpašību, kas noteikti būs nepieciešama turpmākajās spēlēs – lauvas spēks, lemura veiklība, kapibaras spēja rast sabiedrotos jebkurā vidē, pērtiķa ātrums, tīģera cēlums, kā arī žirafes grācija.

Gan “Rīgas ZOO”, gan TTT rudenī ir raženas gadadienas – oktobrī zoodārzs sagaidīs 112. dzimšanas dienu, savukārt TTT 5. novembrī svinēs 66 gadus kopš kluba dibināšanas. Basketbolistes gida pavadībā iepazina vēsturiskās zoodārza takas un Viestura Kairiša topošās spēlfilmas "Uļa" filmēšanas vietas.

Zoo darbinieki novēlēja spēlētājām rakstīt vēsturi, lai filmēšanas komandas zoodārzā var atgriezties arī pēc desmitgades vai divām, nu jau izceļot kādu citu leģendāru TTT spēlētāju.

Kalendārs, visas mājas spēles Rimi OC

DienaDatumsLaiksSpēle
Sestdiena5. oktobris11:30TTT – RSU
Trešdiena9. oktobris21:30Dinamo Sassari – TTT
Ceturtdiena17. oktobris19:00TTT – Zaglebie Sosnowiec
Svētdiena20. oktobris17:00Kibirkštis Vilnius – TTT
Ceturtdiena24. oktobris21:30Kangoeroes Mechelen – TTT
Trešdiena30. oktobris19:00TTT – Dinamo Sassari